logo
Reform desszertek
Varga Gábor

Reform desszertek

az egészségtudatos életmódhoz

Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy részük „kényszerűségből”, valamilyen ételallergia vagy táplálkozási zavar miatt teszi. Másoknak viszont az a cél lebeg a szemük előtt, hogy javítsanak az életminőségükön, egészségesebbek, fittebbek legyenek. Varga Gábor könyvében az a jó, hogy mindenki számára tartogat olyan új, ötletes édességeket, amelyekkel változatosabbá tehetik az étrendjüket.

Nem kell lemondanunk az édes falatokról, ha cukorbetegek, laktóz- vagy gluténérzékenyek vagyunk, de akkor sem, ha egy diéta miatt figyelünk az elfogyasztott cukor, liszt vagy tej mennyiségére. A könyvben minden recept mellett találunk dietetikus szakértő segítségével összeállított tápanyag- és kalóriatáblázatot, és az is egyértelműen kiderül, milyen étrendbe illeszthető az adott desszert. Ahhoz is segítséget kapunk, hogy megtudjuk, melyek azok az alapanyagok, amelyek nem hiányozhatnak a konyhánkból, ha alternatív módon szeretnénk elkészíteni a süteményeket
és egyéb finomságokat. Gábor profi cukrászként tudja, hogy csak megbízható, alaposan tesztelt recepteket adhat az olvasó kezébe. Az ő tapasztalata a garancia arra, hogy a Reform desszertek egy olyan, hatvan, kipróbált receptből álló gyűjtemény, amelynek minden, egészségtudatos életmódot folytató, sütni szerető háziasszony konyhájában helye van.

Tulajdonságok

  • 200 x 255 mm
  • 192 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-09-7643-5

További ajánlatunk

60 világhíres ember 60 világhíres étel
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
SÜTISDOBOZ
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Főzzünk együtt, Magyarország!
1 990 Ft 1 590 Ft
-20 %
Szakácskönyv a magyar szürkéhez
4 500 Ft 3 825 Ft
-15 %