Borítókép: A vad Mackenzie
Kossuth Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 105 x 175 mm
  • 272 oldal
  • ISBN 978-963-098-204-7

Jennifer Ashley A vad Mackenzie

Relax könyvek sorozat

A Mackenzie család törvénytelen sarja reménytelenül beleszeret az angol arisztokrácia egyik tagjába. Egy gyilkossági ügyben a hölgy segítségére sietve végül elnyeri a jutalmat, amelyről álmodni sem mert volna.

A család hírnevének helyreállítására Lady Louisa Scranton úgy határoz, hogy megfelelő férjet keres magának. A választott férfi csakis vagyonos és tiszteletre méltó ember lehet, hogy a család becsülete újra a régi fényben ragyoghasson. Harcra készen jelenik meg hát a legrissebb partin, hogy kisujja köré csavarhasson egy alkalmas agglegényt.
Minden reménye szertefoszlik azonban, amikor Hargate püspöke holtan esik össze a lába előtt – és felháborító módon éppen őt vádolják meg a gyilkossággal. Állítólagos barátai sorra hátat fordítanak neki, hiszen egy gyanúsított barátsága nem kívánatos az úri társaságban.
Az ügy Lloyd Fellows, a skót Mackenzie család törvénytelen sarjának fülébe is eljut. Korábban már váltott pár szenvedélyes csókot Lady Louisával, és most esküt tesz rá, hogy tisztázza a nevét. Hiszen nem csupán az válik bizonyossá számára, hogy a hölgy ártatlan, hanem az is, hogy menthetetlenül belehabarodott.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok