Borítókép: Öl
Noran Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 140 x 205 mm
  • 264 oldal
  • ISBN 9786155513268

Horváth Péter Öl

Egy sorozatgyilkos vallomásai, Störr kapitánynak

Eredeti ár: 3 600 Ft
Korábbi ár: 900 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 900 Ft

Az Öl. Egy sorozatgyilkos vallomásai, Störr kapitánynak egy időnként horrorba hajló, erotikus, másutt huncut történelmi persziflázsokat felvillantó, bolond történetet, mely hímsoviniszta disznóságnak éppúgy értelmezhető, mint a nők védelmében írott szerelmes regénynek. A sztori főhőse többször megöli színésznő feleségét, ám az imádott asszony újra és újra életre kel.
Hogy mindez csupán az írói képzelet pajzán játéka-e, avagy maga a véres valóság, döntse el ön, Nyájas Olvasó! Megtisztelő véleményét várja a szerző a Horváth Péter: Öl című Facebook-oldalon.

Horváth Péter író (1951) nem azonos az iskolai történelemkönyvek szerzőjével, nem ő a stuttgarti üzletember, aki irodalmi ösztöndíjat alapított, viszont szerzőként és olykor rendezőként hozzájárult néhány magyar musical sikeréhez (Padlás, Valahol Európában, 56 csepp vér). Az idők során kultuszfilmmé vált Szerelem első vérig írója és társrendezője (a film alapjául szolgáló regény újabb kiadása a közeljövőben jelenik meg kiadónknál). Színdarabjai és hangjátékai szintén népszerűek.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok