logo
Legyen vegán!
Áine Carlin

Legyen vegán!

Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel

Áine Carlin szakszerűen avatja be az Olvasót a vegán étkezés rejtelmeibe. Száznál is több egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó recepttel, és számtalan könnyen megvalósítható ötlettel segíti az egészséges életmód híveit. A lényeg: legyen egyszerű, ízletes, szórakoztató és vegán!

Vegánnak lenni nem jelent egyet a lemondással, és azzal, hogy csak unalmas ételeket eszünk – a felfedezésre váró növényi alapú fogásoknak se szeri, se száma. A színes salátáktól, a testet-lelket melengető leveseken és kényeztető desszerteken át a fenséges főételekig – Aine Carlin most mindegyikre megtanít.

Egyszerű Világos, követhető receptleírások, könnyedén beszerezhető alapanyagokból.

Ízletes Varázsoljuk el érzékeinket olyan finomságokkal, mint a rozmaringgal és körtével töltött francia pirítós, a Santorini spagetti vagy az édesburgonyás sushi.

Szórakoztató Áine rendkívül kreatív szakács, aki olyan ételeket alkot, melyek színükkel és ízükkel egyszerre szemet gyönyörködtetőek és ínycsiklandóak, mint például a pikáns bulgursaláta dinnyével. És nehogy bárki azt higgye, a vegánok nem esznek édességet.

Ki kér karamellás brownie-t?

Egyszóval vegán! Több mint 100 fantasztikus recept között a kezdő és a rutinos vegánok egyaránt találnak inspiráló ötleteket és laktató ételeket. A vegán étrend egészséges, pénztarcabarát és még a környezetet is védi. Mire várunk még? Vessük bele magunkat ebbe a csodálatos világba és élvezzük ki minden örömét!

Tulajdonságok

  • 190 x 235 mm
  • 176 oldal
  • ISBN 978-963-09-8298-6

További ajánlatunk

Grillezzünk szabadon!
3 400 Ft 2 890 Ft
-15 %
Olaszul (l)enni jó
6 990 Ft 4 895 Ft
-30 %
Főzzünk együtt, Magyarország!
1 990 Ft 1 590 Ft
-20 %
Déligyümölcsök a konyhában
1 990 Ft 995 Ft
-50 %