Borítókép: Jámbor örömök - hangoskönyv
Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 2 audio CD
  • 139 perc
  • Fordító: Borbás Mária
  • ISBN 978-963-098-358-7

Roald Dahl Jámbor örömök - hangoskönyv

Kálloy Molnár Péter előadásában

Eredeti ár: 2 990 Ft
Korábbi ár: 1 794 Ft
- Hangoskönyv akció! -
Akciós ár: 1 495 Ft

Sokan már a televízió képernyőjéről is ismerjük a szerző meghökkentő meséit. Egyszerű emberek kerülnek hétköznapi helyzetekbe mígnem egy váratlan fordulat zökkenti ki az eseményeket a mindaddig szokványosnak tűnő mederből. Sikerül-e megszereznie a dörzsölt antikbútor-kereskedőnek a világ egyik legértékesebb sublótját? Szórakozunk, izgulunk, néha megborzongunk, idegeink pattanásig feszülnek az utolsó pillanatig...Talán jön még egy csavar? Ez a három történet is azt szeretné igazolni, hogy Roald Dahl méltán a XX. század egyik legolvasottabb írója.

Tartalom:

1.korong

Jámbor örömök

2.korong

1. Bőr

2. Méreg

 

A Szerzőről:

Roald Dahl neve nem csak nagyszerű történeteket jelent... Tudtad, hogy a könyveiből befolyó szerzői jogdíj* 10 százaléka a Roald Dahl Jótékonysági Alap munkáját segíti?

Roald Dahlt a történetei és a versei tették híressé. Jóval kevéssé köztudott, hogy sokszor segített nagybeteg gyerekeken. Ma a Roald Dahl's Marvellous Children's Charity (Roald Dahl Csodagyerekei Jótékonysági Alap) segít a súlyos állapotú és a leginkább rászoruló gyerekeknek. Az Alap hisz abban, hogy minden gyerek élete csodálatosabbá válhat, bármilyen beteg is, bármilyen rövid is az élete. Többet is megtudhatsz a www.roaldahlcharity.org oldalon.

A Buckinghamshire-ben található Great Missenden-i (a szerző szülőfaluja) Roald Dahl Museum and Story Centre-ben (Roald Dahl Múzeum és Történetközpont) sok mindent megtudhatsz Roald Dahl életéről és arról, hogy élményei hogyan jelennek meg műveiben. A Múzeum célja, hogy ösztönözze az olvasást, az írást és a kreativitást. Három szórakoztató és tanulságos terem várja a látogatókat, sok tenni- és látnivalóval (beleértve Roald Dahl írókuckóját). A 6–12 éveseknek szóló múzeum egész évben nyitva áll a közönség és az iskoláscsoportok előtt.

www.roalddahlmuseum.org

*Az összegből a jutalék levonásra kerül.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok