Borítókép: Minden a kenuzásról
Noran Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 145 x 195 mm
  • 232 oldal + DVD melléklet
  • ISBN 978-615-551-338-1

Szabó Attila Minden a kenuzásról

Eredeti ár: 3 990 Ft
Korábbi ár: 1 995 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 998 Ft

 

A kajak-kenus versenyzők fizikai teljesítőképességének állandó fejlesztése, a mindennapi, teljesítményalapú edzés elviselése edzők által irányított folyamat. A szerző egyesületében és a válogatottnál is felnőtt kenus versenyzők felkészítésével foglalkozik, mely alkalmassá teszi őket Európa-, világ- és olimpiai bajnoki cím megnyerésére. Jelen könyvben a kenuzást mint speciális kompetenciát vizsgálja, és technikai, környezeti tényezőkkel való kapcsolatát ismerteti. A fejlesztett tananyag a szerző élversenyzői múltjából táplálkozik, és ez a tapasztalat az alapja módszerének is. Az elért eredmények azt bizonyítják, hogy gyógyszerek nélkül is megverhető a világ!


„Már két olimpián nem tudott a magyar kajak-kenu válogatott aranyérmet szerezni, eljött az idő, az olimpiai bajnok itt ül köztetek.”

Parti János (olimpiai és világbajnok, mesteredző)


,,A kenuzásban az a csodálatos, hogy úgy érzed, uralod a környezetet és legyőzheted azt.”

Tatai Tibor (olimpiai és világbajnok)

„Más sportmozgásokkal összehasonlítva, a kenuzás rendkívül összetett. Amikor kenuzom, ez a sokféle dolog egyszerűvé válik bennem, ez a harmónia, amely örömet okoz nekem.”

Vaskúti István (olimpiai és világbajnok, mesteredző)

„Kenuzáskor csodálatos élmény, ahogy repülsz a szélben, szabad vagy, erosnek és legyőzhetetlennek érzed magad.”

Horváth Csaba (olimpiai és világbajnok)

Imádok dolgozni, kihajtani magam az edzéseken. Ez kenuzás közben sose teher, mert ott egyértelmű minden, és csak élvezem, hogy repülök.”

Kolonics György (olimpiai és világbajnok)

„A mindennapi kenuzás testi, szellemi és lelki pluszerot generál bennem. Az egyéni célok elérése, a természet eroinek legyozése állandó kihívást jelent, ezért sem lehetséges két egyforma edzés.”

Pulai Imre (olimpiai és világbajnok)

„A vízen megtapasztalhatod a szabadság érzését. Kenuzás közben mindig nagyon jól érzem magam! Vannak edzések, amik fájnak, de garantálom, hogy meg lesz az eredménye, ha igazán szereted ezt a sportot!”

Novák Ferenc (olimpiai és világbajnok)

„A kenuzás egy életre szóló élmény, amely megtanít nevetni, a kudarcokat kezelni és a világban tájékozódni! Válaszd a kenuzást, ha szereted a természetet! Itt nincsenek határok, csak amiket magadnak szabsz!”

Vajda Attila (olimpiai és világbajnok)

„A kenuzás számomra ugyanazt jelenti, mint a dalolás. Boldogságot, társaságot és elismerést.”

Wichmann Tamás (világbajnok)

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok