Borítókép: Több mint futó
Kossuth Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 105 x 175 mm
  • 192 oldal
  • ISBN 978-963-098-480-5

Andrea Snow Több mint futó

Eredeti ár: 2 990 Ft
Korábbi ár: 1 495 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 1 794 Ft

A futás egy lehetséges pozitív módszer, hogy elinduljunk, és végigjárjunk egy utat – nemcsak konkrét versenytávokat, de saját fejlődési utunkat is. Közismert tény, hogy a futás oldja a stresszt, és a futók a beteljesült siker élményével is gazdagodnak. A maratoni és a félmaratoni távok jelentik a legtöbb futó számára az igazi kihívást, és ezek a versenyek az elmúlt években példátlan népszerűségre tettek szert, különösen Magyarországon. A szerző segít mindazoknak, akik egy-egy ilyen komolyabb versenyen szeretnének indulni – akkor is, ha most először készülnek fel. Mindezek mellett pedig ez a könyv megmutatja, hogy megtett kilométereivel hogyan csalhat mosolyt egy hátrányos helyzetben élő kisgyermek arcára, és válhat ezáltal maga is boldogabb emberré.

Részlet a műből: „Mi futók saját magunk alakítjuk sorsunkat, és maximális erőfeszítésre vagyunk képesek. Saját sikerünk kovácsai vagyunk. Nem háríthatjuk át a felelősséget az edzőnkre, és nem engedhetjük, hogy negatívan befolyásoljanak a barátaink, a családunk, vagy bárki más. De amikor rossz hangulatban vagyunk, rajtunk múlik, hogy továbbra is tudjunk hinni, és tovább tudjunk lépni. Aki hisz, és döntéseket tud hozni, csak egy úton haladhat tovább: a siker és a kivételessé válás útján. A célig elért sportoló – akár kerekesszékkel, vagy két mankóval, összetört szívvel, vagy elszakadt térdszalaggal jutott el odáig - már mindenképp győztes.”

Andrea Snow, jótékony futó. Eddigi futásaival mintegy 55 millió forint értékű adományt gyűjtött rászorulóknak. A 2012-es londoni olimpia fáklyavivője, az Egy ütemre dobban a szív című könyv szerzője élményszerű utazásaival most megmutatja, hogy a futás nemcsak egy hatékony edzés, amely megváltoztatja az életünket, de ha jótékony célokra fordítjuk a megtett kilométereket, az életszemléletünk is gyökeresen megváltozik.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok