logo
Konyhai tudástár
Jenni Davis

Konyhai tudástár

250 tipp, technika, recept

Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.

Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket – akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.

A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.

Tulajdonságok

  • 190 x 245
  • 160 oldal
  • ISBN 978-963-09-8412-6

További ajánlatunk

Nagyi süt édeset és sósat
2 990 Ft 2 390 Ft
-20 %
SÜTISDOBOZ
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Gundel Szakácskönyv
3 490 Ft 2 966 Ft
-15 %
Korszerű digitális konyhai mérleg
3 990 Ft 2 990 Ft
-25 %