Borítókép: Jack London sorozat 11. <br> A profi – Bérgyilkossági Iroda Kft.
Kossuth Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 160 x 245 mm
  • 240 oldal
  • ISBN 978-963-098-348-8

Jack London sorozat 11.
A profi – Bérgyilkossági Iroda Kft.

Eredeti ár: 1 590 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 954 Ft

A Bérgyilkossági Iroda Kft. főnöke egykori orosz anarchista, aki Amerikában „vállalkozóként” irtja a korrupt elit tagjait. Munkatársai tudósok(!), s ő maga is „behajtotta életében a könyvek korszakának lapját, hogy a kaland képtelen őrületének új oldalára nyisson”. Rokonai ők az Aranyásók Alaszkában kalandorának vagy a Tengeri farkas ábrándos hajótöröttjének. A kisregény kéziratát, a szerző jegyzetei alapján, Robert L. Fish, forgatókönyvíró fejezte be, és csak évtizedekkel Jack London halála után, 1963-ban jelent meg.

A profi (az eredeti címet szó szerint követő magyar fordítás első kiadásában A vadállat) címszereplője ártatlan héroszként kerül a fogadási csalásoktól bemocskolt bokszvilágba. Szelíd „vadállat”, aki megtapasztalja, hogy a „profi” nem szakmai, hanem erkölcsi kategória. Az 1913-ban kiadott kisregényt egy másik halhatatlan boksz-novella, A mexikói párdarabjaként olvashatjuk (életműsorozatunk Hús, semmi más című kötetében).

A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok