Borítókép: Anyukák világa
Naphegy Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 210 x 290 mm
  • 64 oldal
  • színes rajzokkal
  • ISBN 9789639869738

Marta Gómez Mata, Carla Nazareth Anyukák világa

Eredeti ár: 3 400 Ft
Online ár: 2 720 Ft

Van egy anyukavilág, ahol Bicikli anyuka karjai puha kormánnyá változnak, amelyre támaszkodni lehet, ahol Eper anyuka bármikor el tud pirulni a boldogságtól, és Harmonika anyuka fülbemászóan, elegánsan és vidáman játszik egészen addig, míg titokban sírva nem fakad.

Egy anyukavilág, ahol Sárkány anyuka hosszú hátgerincén, mint egy óriás csúszdán, lecsúsznak a gyermekei, ahol Csipkerózsika anyuka teletölti az ágyát játékokkal, könyvekkel és reggelivel megrakott tálcákkal, és ahol Kalóz anyuka kis hajósinasai minden reggel kifosztják a hűtőt.

Egy anyukavilág, ahol Sellő anyuka, amikor csak teheti, a tengerpartra siet csillogó zöld uszonyával, ahol Csokoládé anyuka olyan meleg és megnyugtató, akár egy csésze forró csoki, ahol Picasso anyuka kíváncsian figyeli a világot, majd a látottakat lerajzolja, és ahol Macska anyuka a sürgős munkát is képes felfüggeszteni egy kis csiklandozásért vagy dédelgetésért.

Egy anyukákkal teli világban ők valamennyien Hercegnő anyukák, akik hisznek a mesékben, és meggyőződésük, hogy léteznek boldogan végződő történetek.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok