Borítókép: Az Iszlám
Kossuth Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 160 x 230 mm
  • 400 oldal
  • ISBN 9789630986250

Carole Hillenbrand Az Iszlám

History könyvek

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft

Carole Hillenbrand könyve elmélyült ismereteket kínál az iszlám vallás történetéről és tanításáról. A muszlimok hitét és történelmét bemutató mű Mohamed gyermekkorától kezdve jut el a ma 1,6 milliárd ember által gyakorolt világvallás jelenkoráig. A kötet tizenegy fejezete történeti szempontból nézve magyarázza el az iszlám egy-egy fontos elemét, rávilágítva azok lényegére, időbeli jelentésváltozásaira és azokra a sokarcú jelenségekre, amelyek által a múlt alakítja a jövőt. A könyv segít eloszlatni azokat az előítéleteket és félelmeket, amelyek ma az iszlámot és a muszlim embereket övezik Nyugaton.


„Nem emlékszem, utoljára mikor élveztem ennyire egy iszlámról szóló könyv olvasását. Rendkívül elmélyült kutatásokra épül, világos stílusa pedig letehetetlen olvasmánnyá varázsolja.”

Vidzsdan Ali al-Hasemi hercegnő, Ph. D.
diplomata, a Jordániai Nemzeti Galéria alapítója


„Carole Hillenbrand nagyszerű könyve – áttekinthető felépítésével, kristálytiszta előadásmódjával – még hosszú ideig a téma nélkülözhetetlen alapműve lesz.”

Dr. Richard Holloway
teológus, vallástörténész


„Ez a jól átgondolt és gondosan rendszerezett, kiegyensúlyozott és elfogulatlan könyv gazdag tudásról és körültekintő megfigyelésekről tanúskodik.”

Youssef Choueiri
Manchesteri Egyetem

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok