logo
Burgerek nagykönyve

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2017. szeptember

Martin Kintrup

Burgerek nagykönyve

A legjobb receptek

Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált.

A magam részéről, köszönöm, de megvagyok a gyorsétteremláncok satnya burgerutánzatai nélkül – a saját készítésű burger a menő! A legjobb összetevőkből készült házi hamburger valódi kinyilatkoztatás, amely a saját készítésű hamburgerzsemlénél és húspogácsánál kezdődik, és a szószoknál, a köreteknél és a salátáknál ér véget. A receptek összetevői közül, amit lehet, mindent magam készítek el – és higgyék el nekem, a különbség leírhatatlan. Az amerikai étkezési kultúra hatásai mellett szívesen merítek ihletet a mediterrán, keleti és ázsiai konyhaművészetből is. Az olyan újdonságok, mint a pesto, humusz vagy az algasaláta, teszik a burgerek világát még színesebbé, ízesebbé és változatosabbá.

A burgerpogácsa készülhet marhahúsból, lassan sült sertéshúsból, halból, sajtból, sőt lehet vegetáriánus vagy akár vegán is: számomra minden burger egy műalkotás. 40 fantáziadús burgerrecepttel és még ugyanennyi zsemle-, húspogácsa-, szósz-, köret- és salátarecepttel Ön is egy csapásra a burgerkészítés mesterévé válik.

Tulajdonságok

  • 188 x 240 mm
  • 144 oldal
  • ISBN 978-963-09-8737-0

További ajánlatunk

Lúgosítás felsőfokon
4 800 Ft 3 600 Ft
-25 %
100 egészséges étel kismamáknak
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
Makrobiotika
4 500 Ft 1 350 Ft
-70 %
Szakácskönyv rákbetegeknek
5 990 Ft 3 990 Ft
-33 %