TÖKÉLETES NYÁR

A bábaként dolgozó Emily legjobb barátnője, Rebecca felajánlja, hogy töltse a nyarat a hajóján főszakácsként. Ám mielőtt igazán kiismerhetné magát a hajókonyhában, alkalmazkodnia kell új környezetéhez. Rebecca várandós, ezért egyre több feladatot ad át Emilynek, akinek még a féltékeny konyhai kisegítővel is meg kell küzdenie. Ott van továbbá Alasdair, a szívdöglesztő orvos, akit Emily mindenáron igyekszik nem észrevenni…

 

 

AZ IGAZI NŐ

"A könyv, amit a kezedben tartasz, nem regény, nincsenek benne hatalmas életbölcsességek, sem szerelmi szál, bőgés vagy dráma. Van benne egy videotékás csaj, számos elmebeteg, piálás, némi párkapcsolati mizéria, sok káromkodás, politikai inkorrektség, az évezred legjobb arca, Fater, lúzerkedés, menősködés, szex és annak hűlt helye, és annyi hülye szitu, hogy el sem hiszed."

 

    

BEFEJEZÉS ÉS ÚJRAKEZDÉS

Egy valaha híres, de élete alkonyán múltjának démonaival is szembetekintő zongoraművész emlékei állnak össze sajátos zeneművé Sára Júlia harmadik regényének lapjain. S miként a zenét, ezt a történetet is kevésbé magyarázni, mint inkább olvasni, sőt hallgatni kell. Meglepő fordulataival és egyedi nyelvezetével hol elandalít majd, hol csontig hatol.

RENDELJE MEG MA 25% KEDVEZMÉNNYEL!
Használja ezt a kuponkódot: F311-E915-CA11

 

   

BÁRDOLATLAN ÚRIEMBER

Anglia, 1881. Nehéz idők járnak a Brit Birodalom diplomatáira: washingtoni nagykövetüket meggyilkolják. Michael Raffertyre hárul a feladat, hogy a gyilkos nyomára bukkanjon. A küldetés sikere érdekében diplomatának adja ki magát, s úgy dönt, keres egy nőt, aki megtanítja neki az illemszabályokat, és egyben hajlandó eljátszani a felesége szerepét…


 


THANATOSZ

1991 nyarán egy kilencéves kislány valami kimondhatatlan gonosz elől menekül. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő, honnan jött, és mi történt vele… Huszonegy évvel később Jana Berzelius sikeres ügyészként nyomozást vezet, amely váratlan fordulatot vesz, amikor egy fiatal fiú holtestére bukkannak, furcsa hegtetoválással a nyakán: Thanatosz. Emelie Schepp a skandináv krimi új csillaga, akinek regényeit immár közel 30 országban adták ki.

 

SZERELEM NEGYVEN FELETT

Elváltunk, magunkra maradtunk, esetleg soha nem is volt stabil kapcsolatunk? Egy társra vágyunk, de ez hiú ábrándnak tűnik a kizsigerelő munka, a gyerekek és a mindennapi, apróbb-nagyobb nyűgök mellett, hiszen már az is eredmény, ha időben elvonszolhatjuk magunkat az ágyig? Egyáltalán: lehetünk még boldogok, vagy a legokosabb, ha azzal vigasztaljuk magunkat: az egyedüllét nem más, mint az élet más területein elért siker ára.? Biztos, hogy nincs más megoldás?

 

VALÓDI MENEDÉK

Egy nap gyönyörű nő érkezik a tengerparti kisvárosba. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és a túlélése érdekében csak remélni tudja, hogy új életét titokban tarthatja. Egyetlen módon lehet biztonságban: ha senkivel sem barátkozik, és főként senkit sem enged közel magához... 

KURGÁNI NAPLÓ

"Szép példa ez a könyv arra, hogy egy ember súlyos megpróbáltatásaiból hogyan kovácsolhat értéket. Ahogy Németh László is írta: értelmes ember még egy fészerben is képes szellemi műhely létrehozására. Kádas Mária példája szépen bizonyítja, hogy emberfeletti küzdelmét hogyan segítette a naplóírás, és az írástudók felelőssége..." (Dr. Czeizel Endre orvosgenetikus)

 

Csak ma 25% kedvezménnyel!
Használja ezt a kuponkódot: F311-E915-CA11

ÍGY HASZNÁLJA A KUPONKÓDOT: Belépés után kattintson a Sajátpolcra, és másolja vagy gépelje be a kuponkódot a „Vásárlói kuponkód” felirat alatti mezőbe, azután nyomja meg az Érvényesít gombot. Kattintson a Sajátpolcán megjelenő „…% kedvezmény ezekre a termékeinkre.” feliratra, majd válassza ki a megrendelni kívánt e-könyvet. Köszönjük, hogy nálunk vásárol!    


Tekintse meg újdonságainkat!

 


Feliratkozás hírlevélre