AZ IGAZSÁG ÓCEÁNJÁNAK PARTJÁN

A Naprendszer harmadik bolygójának talán legnépszerűbb csillagásza nemcsak a könyv címében foglalt eshetőségről, hanem a világegyetem megismerésének további 41 kérdéséről mesél lenyűgöző stílusban. (Egyszóval a válasz: 42.)

Csak ma 25% kedvezménnyel!
Használja ezt a kuponkódot:
D156-34C7-94DE
 


FELNŐTT AZ ARAB LÁNYA
 

Anna bin Gamal al-Szudairi a tizennyolcadik születésnapját ünnepli. Mindennapjait a szaúdi királyi család védelmében éli luxusban, titkok és tabuk között. Vajon mi lesz erősebb és meghatározóbb a fiatal lány életében? A meglévő kötődése a hazájához és családjához, vagy az éledező vonzalma egy idegen világhoz, távoli rokonaihoz?

   


MIKOR ÍRTA BE UTOLJÁRA A NEVÉT A GOOGLE-BA?


Will Frostot, a jómódú üzletembert egy éjszaka telefonhívás ébreszti álmából, és az ismeretlen telefonáló ezt a kérdést teszi fel neki. Will rákeres a nevére, és talál egy weboldalt, amelyen fényképek láthatók az otthonáról és hat másik házról – belülről. Az első házban könyörtelen gyilkosság történik. Hét ház. Hét gyilkosság. Hét esély, hogy megmentse a lánya életét.


 

 

IDŐ! IDŐ!

 

Olvassa el, hogyan ismerheti fel az időrabló elfoglaltságokat és találhat motiváló célokat; hogyan állíthat fel prioritásokat és nyerhet több időt, amit aztán a valóban lényeges dolgokra fordíthat.

    


TÖBB, MINT ÉLETRAJZ

Kordokumentum, amelyben ugyan az Újpest legendás 8-asa a főszereplő, de sorsa nyomán feltárul egy kor a maga minden szépségével, nyomorúságával, máig feloldhatatlan ellentmondásaival, ráadásul egy olyan ember szemszögéből, aki az akkoriban nagyhatalmú Belügyminisztérium oltalma és védelme alatt álló csapatban töltötte pályafutása fénykorát.

Csak ma 25% kedvezménnyel!
Használja ezt a kuponkódot:
D156-34C7-94DE
 

ÍGY HASZNÁLJA A KUPONKÓDOT: Belépés után kattintson a Sajátpolcra, és másolja vagy gépelje be a kuponkódot a „Vásárlói kuponkód” felirat alatti mezőbe, azután nyomja meg az Érvényesít gombot. Kattintson a Sajátpolcán megjelenő „…% kedvezmény ezekre a termékeinkre.” feliratra, majd válassza ki a megrendelni kívánt e-könyvet. Köszönjük, hogy nálunk vásárol!   


Tekintse meg további újdonságainkat!

 


Feliratkozás hírlevélre