NÉHA SZELÍD, MÁSKOR ZABOLÁTLAN


A sokszor vérpezsdítő, máskor szívszorongató történetek Budapesttől Indiáig röpítik az olvasót. Az írónő lebilincselően és sok humorral mesél a női lélek gazdagságáról és az érzéki élmények sokszínűségéről. „A szerelem teljesen értelmetlen. Nem kell rajta gondolkodni, csak élvezni kell, és néha belehalni”.

 
 


KALÓZOK, PALOTÁK, HÁREMEK

Louise Elsfieldnek, ennek a bátor és gyönyörű asszonynak a kalandjai 1685-ben veszik kezdetüket. A II. Jakab angol király ellen indított felkelés elsodorja főhősnőnk vonzó férjét: Lord Elsfieldet ártatlanul börtönbe vetik, majd Indiába száműzik, ahol a halálnál is rosszabb sors vár rá. De Louise állhatatos szerelmétől hajtva követi férje nyomát a lenyűgöző és ismeretlen országba, s ezzel kezdetét veszi veszélyekkel, csalódással és szenvedéllyel teli utazása.

 

 
KAMASZNAK LENNI KÖNNYŰ?


A tizenöt éves Pataki Emma élete igen távol áll a tökéletestől, hiszen anya nélkül kell felnőnie. Az eszes kaposvári lány ügyesen lavíroz az ellentmondást nem tűrő apa elvárásai és a barátok napról napra féktelenebbé váló kicsapongásai között. Az élet azonban nem tűri sokáig ezt a törékeny egyensúlyt, szemberohan Emmával, hogy minél hamarabb gördíthessen elé megoldhatatlannak tűnő nehézségeket.

  


ROMANTIKUS ELLENÁLLÁS


1860 nyarának végén a vidéki kastélyukba száműzött fiatal Szalgháry-nővérek élete gyökeresen megváltozik, amikor édesanyjuk Pest-Budára rendeli őket, a Minna-szalonként működő családi villába. Az első könyves szerző romantikus regényében ismert történelmi személyeket vonultat fel és rávilágít a politika nagyasztalának láthatatlan erőire, a kor kémhálózataira, miközben két fiatal sorsának és szerelmének alakulása fogva tartja az olvasót.

 

FIGYELMESEN MEGHALLGATNI


Tanulj a kutyádtól figyelni, élni, sikeresnek lenni! Vedd észre, hogy Ő soha nem szakít félbe és nem akarja befejezni helyetted az elkezdett mondatot. Soha nem ad kéretlenül tanácsot, és ha elmondasz egy történetet, nem akar rádlicitálni egy még jobbnak vélt történettel. Viszont elképesztően élénk és őszinte érdeklődéssel hallgat meg téged, és odafigyel rád egész lényével. 

 
 

KRIMI ÉS TÜNDÉRMESE

A külföldön élő Szabina körül minden megváltozik, amikor az orvosok közlik vele, hogy nem lehet gyermeke. Visszatér Magyarországra, és bár jövője teljesen bizonytalan, hamarosan mégis újra összerakja széttört élete darabkáit. Albérlőtársa unszolására belekóstol a pénzért vett szex titkokkal övezett világába.

 

   

OLIGARCHÁK ÉS SZILOVIKOK

A Nyugat vezető kremlinológusa Vlagyimir Putyin népszerűségének okairól, a mai orosz ember és a pravoszláv egyház viszonyáról, az ellenséges külföldtől való örök félelméről, Oroszország eurázsiai hatalomként való elhivatottságáról ír. Tényekben és elemzésekben bővelkedő, mégis provokatív írásában arra is figyelmeztet, hogy aki Oroszországot hidegháborús relikviának tekinti, elsietett következtetésekre jut.AJÁNLOTT SZAKIRODALOM

    

  


Feliratkozás hírlevélre