Borítókép: Trejo's Tacos
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 189 x 248 mm, keménytáblás
  • 224 oldal
  • ISBN 978-963-544-707-7

Danny Trejo, Hugh Garvey Trejo's Tacos

75 recept Danny Trejo konyhájából

Eredeti ár: 6 800 Ft
Korábbi ár: 3 400 Ft
- Húsvéti gasztronómiai kalandok -
Akciós ár: 3 400 Ft

Hollywood legrosszabb jófiúja 75 receptet oszt meg az olvasókkal, amelyektől a Trejo’s Tacos Los Angeles egyik kihagyhatatlan éttermének számít, ha tacókról, donutokról és egyéb finomságokról van szó.

Jóval azelőtt, hogy hollywoodi sztár lett volna, Trejo gyakran viccelődött édesanyjával azon, hogy kellene nyitniuk egy éttermet. Néhány letartóztatással, pár bokszolói címmel és több mint 300 filmmel később Hollywood kedvenc rosszfiúja meg is valósította ezt a Trejo’s Tacos nevű étteremmel. Elképesztő útja a börtöntől a színészi pályáig, a névtelen alkoholisták és kábítószerfüggők mellett betöltött segítői szereptől egészen odáig, hogy befutott étteremtulajdonos lett, páratlan sikertörténet. 

A Trejo’s Tacosban nemcsak 75 receptet tesz közzé – köztük olyan klasszikus kedvenceket is, mint a sült húsok, vegán karfioltacók vagy a pihe-puha és édes, cukros-fahéjas fánkok –, hanem bepillantást enged az életébe is. Élménydús történeteivel lerója tiszteletét gyökerei, szülővárosa, Los Angeles vibráló latino kultúrája, valamint minden színes egyéniség előtt, akik segítették álmai megvalósításában.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok