logo
Szakácskönyv a magyar szürkéhez
Kerekes Sándor

Szakácskönyv a magyar szürkéhez

-15%
4 500 Ft
3 825 Ft

A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik szimbólumáról van szó. Húsáról azonban sokkal kevesebbet tudunk és ritkán használjuk. Kerekes Sándor séf arra vállalkozott, hogy bemutassa e húsféle sokszínűségét. Könyve mindenképpen hiánypótló mű: hatvanhat receptjével – amelyek között éppúgy megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, mint a modern, világkonyha ihlette fogásokat – bebizonyítja, hogy a szürkemarhahús izgalmas, finom és sokféleképpen elkészíthető alapanyag. Legyen szó akár előételről (bélszín carpaccio), levesről (bableves, skót ököruszályleves), főételről (Wellington-bélszín, hagymás rostélyos) vagy divatos hamburgerről (hunburger), a változatos fogások között mindenki talál kedvére valót. Mivel egy szakácskönyvből még akkor sem maradhatnak ki a desszertek, ha húsról szól, a kötet az édesszájúaknak is tartogat néhány meglepetést.

Tulajdonságok

  • 200 x 255 mm
  • 176 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-09-7654-1

További ajánlatunk

Grill & tűz
5 990 Ft 5 092 Ft
-15 %
Álom sütikivitelben
4 990 Ft 4 242 Ft
-15 %
A ragyogó bőr titka
4 990 Ft 4 242 Ft
-15 %
Levesek - Bookazine
1 290 Ft 645 Ft
-50 %