Borítókép: A vezetés öröm-e?
Noran Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 135 x 195 mm
  • 348 oldal
  • ISBN 978-615-551-306-0

Török László A vezetés öröm-e?

Eredeti ár: 3 600 Ft
Korábbi ár: 1 800 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 900 Ft

Mi lehet meggyőzőbb, mint egy valóban sikeres vezetői pálya? Mi lehet átütőbb, mint azok a vezetői vallomások, melyeket ismert és eredményes emberek tesznek? Török Lászlónak sikerült egy rendkívül színes, mégis összefüggő képet adni a vezetés szakmai és emberi hátteréről. Van azonban egy másik és meglepő értéke is a kötetnek: aki elolvassa, történelmünk modern kori fejezetéről is benyomást szerezhet. Olyan élethelyzeteket ismerhet meg, melyek a mai magyar alkotó ember környezetét és kihívásait mutatják be szellemesen, professzionálisan és emberi hangsúllyal.

Malchiner Maximilian Péter
ICF Executive Coach, szerző (You Are More!™)


Mások történetein keresztül, akarva-akaratlanul, tapasztalatokat szerzünk a világról, melyek segíthetnek abban, hogy saját válaszainkat is megtaláljuk bizonyos kérdésekre. A beszélgetéseket olvasva folyamatosan mélyült bennem mindaz, amit a vezetés fogalmáról gondolok. A sokféleségben megjelent az azonosság, és az azonosságban a sokféleség. Alaptétel az életemben, hogy „együtt gondolkodni jó”. Ez a könyv ezt az élményt adja.

Szily Nóra
újságíró, coach

Kicsit döcög a magyar nyelv, amikor meg kell különböztetni a vezetőt (leader) az első számú végrehajtótól (CEO). Török László könyvének hősei is az e kettőt elválasztó mezsgyén mozognak. Érett gondolatokat közölnek a sikeres irányításról, és óvatosabbakat az irányadó sikerről – az első számú végrehajtó a jelenben sikeres, míg a vezető főként a holnapból visszatekintve hagy maradandó lenyomatot. A szerző összefoglalója a vezetői életgörbéről izgalmas vitára ingerelhet, kiemeli a vezetői lét két lényeges sajátosságát: a felelősséget és az örömöt. A könyv elgondolkodtató olvasmány gyakorló, egykor volt és leendő vezető számára egyaránt.

Láng László
rektor, IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok