Borítókép: Jóskönyv
Megjelent: 2022
Tulajdonságok
  • 145 x 225 mm
  • 336 oldal
  • ISBN 978-963-898-524-8

Müller Péter Jóskönyv

Ji King a ma emberének

Eredeti ár: 4 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 994 Ft

Nem könyvet, hanem egy csodálatos társat szeretnék adni neked" - írja Müller Péter, aki húsz évig tanulmányozta az Ősi kínai Ji Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet: kérdezhetünk tőle, s a könyv, mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint láthatatlan "szent szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji King Keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. A szerző érdeme, hogy ezt a szent és misztikus írást használhatóvá tette a ma embere számára, közelebb hozta a 21. század Európájához.
Ez a kötet nem a jövendőnket mondja meg, hanem JÓsol, azaz megmondja, mi a JÓ MEGOLDÁS. Mert rajtunk áll. Tanácsod ad, mit tegyünk, hogy a jövőnk JÓL ALAKULJON.
Ezért lett a címe JÓskönyv.
A fedőlapon egy titkokat rejtő cinóbervörös ajtó van. Rajta kopogtató. A kopogtatón egy kínai írásjel. Jelentése: "Kettős boldogság". Itt azt üzeni: boldog annak a könyvnek a szerzője, melyet egy tudásra szomjas olvasó kinyit. És boldog az az olvasó, aki hasznos tanácsokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvassa. És boldog, aki írta.

"A JÓSKÖNYV ÉLETEM FŐ MŰVE. KÖZEL FÉLMILLIÓ EMBER ÉLETÉT SEGÍTI. VALÓSÁGOS-NÉPKÖNYV-LETT. AZ ELTELT ÉVEK BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A KÖNYV MEGSZÓLÍT ÉS HAT. AZ ÚJ KIADÁSBAN A HASZNÁLATÁT IGYEKEZTEM ÉRTHETŐBBÉ TENNI."

Müller Péter

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok