Borítókép: Zaklatás
Kossuth Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 130 x 210 mm
  • 380 oldal
  • ISBN 978-963-098-324-2

Michael Crichton Zaklatás

Eredeti ár: 3 600 Ft
Korábbi ár: 1 800 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 160 Ft

A világhírű író regényének középpontjában Tom Sanders, a cégénél kulcspozíciót betöltő számítógépes szakember áll. Éppen a várva várt napon tudja meg, hogy nem őt, hanem hajdani szeretőjét léptetik elő. A nő visszaél a helyzettel: „felettesi jogon” akarja Tom szerelmét újraéleszteni. A családos férfi nem áll kötélnek, és csakhamar egy zaklatási ügy vádlottja lesz.
Karrierjének és magánéletének kártyavárszerű összeomlását látva Tomnak nincs más választása: maga indít pert főnöke ellen. „Zaklatás-specialista” védője: ügyvéd.
A bíróságon és a kulisszák mögötti alkudozások folyamán Tom – és az olvasó – előtt feltárulnak az ügy elképesztő összefüggései és a döbbenetes indítékok.

Michael Crichton e pörgős, izgalmas regényében az egyik legérzékenyebb témához nyúlt. A tőle megszokott módon nem „csak” szórakoztat: beavatja olvasóját, hogyan válik a hatalmi helyzet férfi és nő számára egyként a visszaélés forrásává, mennyire bizonytalan és elmosódó lehet a határ egy ilyen szituációban, és milyen veszélyeket rejt egy vétlen ember magánélete és karrierje számára pusztán a szexuális zaklatás vádja.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok