logo
Konyhai tudástár
Jenni Davis

Konyhai tudástár

250 tipp, technika, recept

-15%
3 990 Ft
3 392 Ft

Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.

Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket – akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.

A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.

Tulajdonságok

  • 190 x 245
  • 160 oldal
  • ISBN 978-963-09-8412-6

További ajánlatunk

A zen diéta forradalma
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
A jó étel összehoz...
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Szörnyen jó szakácskönyv
3 490 Ft 2 966 Ft
-15 %
Olasz konyha
3 400 Ft 2 890 Ft
-15 %