Borítókép: Szakácskönyv rákbetegeknek
Kossuth Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 210 x 250 mm
  • 256 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-098-629-8

Összeállította: Dr. Clare Shaw PhD RD Szakácskönyv rákbetegeknek

Több mint 150 tápláló étel a rákkezelés alatt és után, amelyet megoszthatunk a családunkkal és a barátainkkal is

Eredeti ár: 5 990 Ft
Korábbi ár: 2 995 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 3 594 Ft

Ez a szakácskönyv nem a hagyományos értelemben vett diétázásról és a rák okairól szól. Két nagy fejezetben („Kezelés alatt” és „Kezelés után”) több mint 150 tápláló, ízletes és egészséges ételt, valamint tippeket ajánl nemcsak a betegek, hanem az egész család számára. A nagy fejezeteken belül külön részekben kínál recepteket reggelikhez, könnyű ételekhez, főételekhez, desszertekhez, valamint harapnivalókhoz és tápláló italokhoz. A tartalmas bevezetőben hasznos tudnivalókat olvashatunk a nélkülözhetetlen vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról, élelmi rostokról – és az ezeket tartalmazó zöldségekről és gyümölcsökről –, továbbá ismertet a különféle rákkezelési eljárásokról, azaz a sugárkezelésről, kemoterápiáról és hormonterápiáról.

A kötet receptjeit Dr. Clare Shaw PhD RD, a nagy-britanniai The Royal Marsden kórház onkológiai dietetikus konzultánsa ellenőrizte szakmailag és állította össze azzal a céllal, hogy a betegeknek és az őket gondozóknak – időt, pénzt és energiát megtakarítva – a főzés könnyű, élvezetes és stresszmentes legyen a legnehezebb időszakokban is.

A közzétett receptek egy része olyan neves sztárséfektől származik, mint Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers, Rick Stein, és egy recept a világhírű színésznőnek, Gwyneth Paltrownak köszönhető.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok