Borítókép: Nagymamák és nagypapák világa
Naphegy Kiadó 2017
Tulajdonságok
  • 210×290 mm
  • 64 oldal
  • ISBN 978-963-986-988-2

Marta Gōmez Mata Nagymamák és nagypapák világa

Eredeti ár: 3 490 Ft
- Húsvéti gyerekkönyv akció -
Akciós ár: 1 047 Ft

Létezik egy világ, ahol nagyszülőnek lenni sokkal fontosabb, mint miniszterelnöknek, legalábbis Dzsepetto nagypapa szerint. Ebben a világban Utazó nagymama mindig bőröndökkel megrakottan jár-kel, Geográfus nagypapa felderíti az Arktiszt, Piskóta nagymama bécsi cukrászdákban kóstol süteményt, ám a legszívesebben mindannyian az unokájukkal játszanak.

Ebben a világban Négyszeröt nagypapa, kezében számológéppel fél szemmel mindig az unokáját figyeli, Altatódal nagymama csodálatos dalokat tud, Tündér nagymamára pedig mindig lehet számítani.

Legyező nagymama még a kínai császárné keréklegyezőjéért sem cserélné el az unokáit, és Pék nagypapa meggyőződéssel vallja, az unokák olyan nélkülözhetetlenek, mint a kenyér.

Minden nagyszülő (igen, Utazóláda nagymama, Játékkártya nagymama, Király nagypapa, Balerina nagymama, Búgócsiga nagymama, Morzekód nagypapa, Lepke nagymama, Szóőrző nagypapa is) tudja ezen a világon, hogy mennyire különleges, egyedülálló és fontos szerep az övé.

Lépj be te is a nagymamák és nagypapák csodálatos világába! Kezdésképpen Csillag nagypapa kékes színű szemével lekacsint a magas égből...

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok