logo
Aki kurvának áll
Papp Réka Kinga

Aki kurvának áll

Szexmunka-sztorik

Eredeti ár: 2 990 Ft
- Befagyasztottuk az árakat! (08.14-ig) -
Akciós ár: 499 Ft

Lulu eredetileg revütáncos volt. A tűsarkú cipőjét többféleképpen is hasznosítja. Csili igazi díva. Sporttáskányi dildóval megy a közértbe és webkamera előtt pózol. Mari simán beszól a rendőröknek. Jobban szereti a Trabantosokat, mint a BMW-seket. Angelika nem szidja a politikusokat. A vendégei között is akadnak ilyenek. Dávid tizenhat éves volt, amikor bezárták egy angliai pincébe és szexre kényszerítették. Kitti egyetemre jár, és emellett elegáns szállodákban külföldiekkel randevúzik pénzért.
Nem azon csodálkoznak, hogy szexelni akarnak velük.

Papp Réka Kinga riportkönyvében hat magyar szexmunkás meséli el az életét, a döntéseit és a körülményeket, amelyek meghatározták az életüket; hogy honnan jöttek, merre törekszenek, kiktől félnek és kiket féltenek. A könyv november 9-én jelenik meg a Kossuth Kiadónál, a könyvbemutatóig kedvezményesen előrendelhető.
Kísérőfilm, hírek, interjúk ás más kapcsolódó anyagok a könyv weboldalán: akikurvanakall.hu
Papp Réka Kinga újságíró, műsorvezető és komikus, de ebben a riportkönyvben nem viccelődik. Évtizede foglalkozik nehezen hozzáférhető, kirekesztett és rejtőzködő társadalmi csoportok ügyeivel írásaiban, rövidfilmjeiben és rádióműsorában. Legfőbb témái a prostitúció és szexmunka, a szülés az egészségügyben, a nők helyzete a társadalomban; a szegénység, az emberi jogok, az érdekképviselet és a szociálpolitika.

Tulajdonságok

  • 148 x 210 mm
  • 200 oldal
  • ISBN 978-963-099-055-4

További ajánlatunk

Az otthon elhagyása, félelem és reménység
Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 992 Ft
Jóléti modellek, európai válságok
Eredeti ár: 2 400 Ft
Online ár: 1 920 Ft
A populista ész
Eredeti ár: 1 800 Ft
Online ár: 1 440 Ft
A varázsát vesztett jövő
Eredeti ár: 990 Ft
Online ár: 792 Ft