logo
Nagyi süt édeset és sósat
Papp Katalin

Nagyi süt édeset és sósat

A klasszikus jól bevált receptektől, a manapság népszerű, egyszerűen elkészíthető kevert süteményekig, krémes-habos és gyümölcsös finomságokig, valamint a sós-fűszeres ropogtatnivalókig többszáz édesség és aprósütemény elkészítésének leírása található e könyvben. A mesterszakács szerző azokra is gondolt, akik nem fogyaszthatnak finomított lisztet vagy cukrot. Ők is találnak számukra megfelelő recepteket. A sütés-főzés elsajátításához, megkönnyítéséhez hasznos tudnivalók és konyhai praktikák fejezetei nyújtanak komoly segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Tulajdonságok

  • 142 x 213 mm
  • 288 oldal
  • ISBN 978-963-09-9092-9

További ajánlatunk

Olaszul (l)enni jó
6 990 Ft 5 942 Ft
-15 %
Csokoládés finomságok
3 400 Ft 2 890 Ft
-15 %
Diabetikus finomságok
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Így főz Bernáth József – stílusosan, lezseren
4 990 Ft 4 242 Ft
-15 %