Borítókép: Kreatív betűk
Kossuth Kiadó 2018
Tulajdonságok
  • 220 x 300 mm
  • 144 oldal
  • ISBN 978-963-099-021-9

Gabri Joy Kirkendall, Jaclyn Escalera Kreatív betűk

Egyedi, művészi szépírás és tipográfia – illusztrált betűtípusok ötlettára

Eredeti ár: 3 990 Ft
Korábbi ár: 1 995 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 394 Ft

Ez a különleges kézikönyv a művészi betűformálás műhelytitkait tanítja meg az olvasónak. Ismerteti a gyönyörűen díszített, egyedi betűk és feliratok megalkotásának technikáit, és rengeteg hasznos ötlettel, feladattal segíti a kezdőket és haladókat egyaránt. Segítségével még az alkotásban nem túl gyakorlottak is kiélhetik kreativitásukat: megtanulhatják a tipográfiai alapokat, elmélyülhetnek a különféle stílusokban, és megismerhetik az eszközöket, amelyek segítségével képesek lesznek egyszerűen és könnyedén művészi betűket, számokat és szavakat alkotni.

A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt! A könyvben számtalan hasznos tanács segíti az egyedi ötletek megvalósítását a különféle felületektől a technikákon át a különleges eszközökig. A díszítéshez használhatjuk például az akvarelltechnikát, de filctollal, vésővel vagy fólia segítségével is formálhatunk különleges, egyedi betűket.

Mélyülj el a művészi kézírás izgalmas világában, és alakítsd ki saját stílusodat! Szeretteidnek, barátaidnak szánt ajándékaidat tedd különlegessé egyedi, kreatív betűkből alkotott feliratokkal, vagy egyszerűen díszítsd kedvenc tárgyaidat, a saját örömödre!

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok