logo
Az elátkozott part - képregény
Megjelent: 0
Rejtő Jenő

Az elátkozott part - képregény

Rejtő-Korcsmáros sorozat

-15%
3 990 Ft
3 392 Ft

Minden valamirevaló Rejtő-rajongó polcán ott a helye ennek a nagy alakú, keménytáblás, színes, és rendkívül igényesen kivitelezett, 82 oldalas képregénynek!

Rejtő regényeinek rajongói és a képregények iránt érdeklődő olvasók körében Korcsmáros Pál (1916-1975), a legendás képregényrajzoló neve összeforrt a Rejtő-regények világával, hiszen a művész - főként a Füles rejtvényújság felkérésére - a maga rendkívül egyedi és jellegzetes stílusában megrajzolta a történetek többségét. Korcsmáros Pál örökösei a Képes Kiadó révén új minőségben bocsátják az olvasó elé ezeket a hatvanas és hetvenes években készült gyöngyszemeket.

A Képes Kiadó felkérésére Garisa H. Zsolt és Varga "Zerge" Zoltán grafikusművészek több mint egy évnyi munkával készíti el az eredetileg fekete-fehér képregények egy-egy kötetének felújított, átdolgozott változatát. Az egyes kockák fellelt eredeti rajzait gondosan restaurálják, megtisztítják és újrakomponálják az oldalakat. Ennek során Garisa H. Zsolt újrarajzolja, kiegészíti a grafikákat úgy, hogy azokat nem lehet megkülönböztetni Korcsmáros eredeti stílusától. A régi, eredeti kiadásban gyakran drasztikusan lerövidített szövegeket, párbeszédeket újraírja Rejtő eredeti szövegének hű felhasználásával. Varga "Zerge" Zoltán különleges pasztellszínezése után a képregény valósággal új életre kel! Lapozzon bele!


AZ ELÁTKOZOTT PART
A francia idegenlégióba kényszerülő három
keményöklű kikötői vagány: Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, no meg persze a fáradhatatlanul levelező (ámde igen gyanús!) Török Szultán nagyszabású gyarmati szélhámosság közepébe csöppen. Egy ártatlanul megvádolt katonatiszt becsülete védelmében még a szökést is megkockáztatják az egyenlítői őserdő mélyére, hogy megleljék egy eltűnt expedíció nyomát.

Tulajdonságok

  • 200 x 290 mm, keménytábla-borító
  • 88 oldal
  • színes képregény
  • ISBN 978-963-98-3363-0

További ajánlatunk

Mesélő ceruza
3 000 Ft 2 550 Ft
-15 %
A három testőr Afrikában - képregény
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Klasszikusok képregényben sorozat, 1-12. kötet
15 480 Ft 9 900 Ft
-36 %
A világ ura
1 290 Ft 1 096 Ft
-15 %