logo
A Láthatatlan Légió - képregény
Megjelent: 0

Jelenleg nem rendelhető

Rejtő Jenő

A Láthatatlan Légió - képregény

Rejtő-Korcsmáros sorozat

3 990 Ft

Minden valamirevaló Rejtő-rajongó polcán ott a helye ennek a nagy alakú, keménytáblás, színes, és rendkívül igényesen kivitelezett, 76 oldalas képregénynek!

Rejtő regényeinek rajongói és a képregények iránt érdeklődő olvasók körében Korcsmáros Pál (1916-1975), a legendás képregényrajzoló neve összeforrt a Rejtő-regények világával, hiszen a művész - főként a Füles rejtvényújság felkérésére - a maga rendkívül egyedi és jellegzetes stílusában megrajzolta a történetek többségét. (A Láthatatlan Légiót 1969-ben készítette el.) Korcsmáros Pál örökösei a Képes Kiadó révén új minőségben bocsátják az olvasó elé ezeket a hatvanas és hetvenes években készült gyöngyszemeket.

A Képes Kiadó felkérésére Garisa H. Zsolt és Varga "Zerge" Zoltán grafikusművészek több mint egy évnyi munkával készíti el az eredetileg fekete-fehér képregények egy-egy kötetének felújított, átdolgozott változatát. Az egyes kockák fellelt eredeti rajzait gondosan restaurálják, megtisztítják és újrakomponálják az oldalakat. Ennek során Garisa H. Zsolt újrarajzolja, kiegészíti a grafikákat úgy, hogy azokat nem lehet megkülönböztetni Korcsmáros eredeti stílusától. A régi, eredeti kiadásban gyakran drasztikusan lerövidített szövegeket, párbeszédeket újraírja Rejtő eredeti szövegének hű felhasználásával. Varga "Zerge" Zoltán különleges pasztellszínezése után a képregény valósággal új életre kel!


A LÁTHATATLAN LÉGIÓ
A fojtogató szaharai levegő meg se rezzen. De dél felől feltámad a szél, furcsa dobpergés hallik, recsegő trombitán valaki az Aida bevonulási indulóját játssza, és a kísérteteket váró szemek előtt megjelenik valahol a látóhatár szélén: a Láthatatlan Légió! Hogyan kerül a Szaharába ez a legendákat fakasztó ,,kísértetlégió''? Mi a misztikus menetelés célja? Erről szól Rejtőnek ez a története, melyet méltán tartanak egyik legnépszerűbb és legmulatságosabb regényének.

HANGOSKÖNYVBEN IS MEGRENDELHETŐ!

 

Tulajdonságok

  • 200 x 290 mm, keménytábla-borító
  • 80 oldal
  • színes képregény
  • ISBN 978-963-98-3347-0

További ajánlatunk

A szőke ciklon - képregény
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Az elátkozott part - képregény
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Tom Sawyer kalandjai
1 290 Ft 1 096 Ft
-15 %
A három testőr Afrikában - képregény
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %