Borítókép: Tom Jones - önéletrajz
Kossuth Kiadó 2019
Tulajdonságok
  • 155 x 230 mm
  • 448 oldal
  • ISBN 978-963-099-548-1

Tom Jones Tom Jones - önéletrajz

A csúcson innen és túl

Eredeti ár: 4 800 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 880 Ft

A csúcson innen és túl – Tom Jonesszal

A világhírű walesi popikont és zenészt, a Delilah, a Kiss, a Sexbomb slágerek előadóját a magyar közönség is jól ismeri.
Most megjelent önéletrajzi könyvében a kis walesi bányászvárostól a rivaldafényig követhetjük karrierjének és életének állomásait.

 Az elmúlt hat évtized során Sir Tom Jones egy pillanatig sem adta fel az álmait – szilárdan hitt magában és a dalaiban. Végig inspirálta, hogy azt csinálhatta, amit szeretett: énekelt. Betört az élvonalba, majd megvívta a maga küzdelmeit a popzene világának furcsaságaival, a siker árnyoldalaival és a kudarcok keserűségeivel.

Hatalmas életművet alkotott, a könnyűzene legnagyobb csillagaival dolgozott együtt a legváltozatosabb műfajokban, legyen szó popról, rockról, countryról, bluesról vagy soulról. Egy valami azonban változatlan maradt: egyedülálló tehetsége és senki máséval össze nem téveszthető hangja.

 Hogyan jutott el a világsikerig egy walesi szénbányász családból származó fiú? Hogyan élte túl a gyorsan jött hírnév buktatóit és a szerencse szeszélyeit úgy, hogy még hetvenévesen is hiteles és érdekes előadó tudott maradni? Első és egyetlen önéletrajzában Tom Jones visszatekint a múltjára, felfedi lenyűgöző élete sikeres és kevésbé sikeres időszakainak eseményeit. Őszinte, sok humorral és öniróniával átszőtt önéletrajza lebilincselő olvasmány.

„Ez az én személyes történetem a kezdetektől egészen a mai napig, és úgy mesélem el, ahogy mindig is szerettem volna: egyszerűen, ahogy a szívemből jött.”

Sir Thomas John Woodward, művésznevén Tom Jones, 1940-ben született a walesi Pontypriddben. Kivételesen hosszú pályafutása során negyven albumot adott ki, amelyeket több mint 150 millió példányban adtak el. A mai napig minden évben teltházas koncertek tucatjait adja. A brit The Voice tehetségkutató mentora volt két évadban is.

Többször is koncertezett Magyarországon is, legközelebb 2019 júniusban lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok