Borítókép: Egymásba bolondulva
Kossuth Kiadó 2019
Tulajdonságok
  • 125 x 200 mm
  • 400 oldal
  • ISBN 978-963-099-677-8

Jill Shalvis Egymásba bolondulva

Lucky Harbor-sorozat 3. rész

Eredeti ár: 3 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 394 Ft

Jill Shalvis, a The New York Times és a USA Today bestseller-szerzője egy kisvárosban él Sierra Nevadában, amely tele van fura alakokkal. Minden hasonlóság a könyveiben szereplő csodabogarakkal… hát… csupán a véletlen műve.

Van, aki szíveken tapos, van, aki szabályokon…

A szabadszellemű Chloe Treager szeret a szakadék szélén egyensúlyozni. Nővéreivel ellentétben, akik nemsokára férjhez mennek, nem áll készen arra, hogy megállapodjon, csendesen éldegéljen, és a nemrégiben felújított családi panziót vezesse. Állandóan vonzza a bajt, és ez a szerelmi életét is megpecsételi: felkelti az érdeklődését a rendkívül fagyos, ám felettébb szexi seriff, Sawyer Thompson, aki eltökélten próbálja megzabolázni Chloe vad jellemét.

Egy idő után Chloe egyetlen ballépése sem kerüli el Sawyer figyelmét, hiszen folyton a nyomában van. A seriff zord kiállása és titokzatos mosolya elég, hogy egy lány azért könyörögjön neki, hogy megbilincselje. Chloe életében először a törvényszegés helyett arról álmodik, hogy megadja magát. Vajon képes egy lázadó vadóc fenntartani a békét a törvény őrével? Vagy a lány sokszínű múltja távol tartja Chloét az örökké tartó szerelemtől és a biztonságos menedéktől Lucky Harborban, amire valójában vágyik? 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok