Az utolsó facér milliárdos

KÉT LÁBBAL A FELLEGEKBEN


„Említettem már, hogy túl vagyok a férfiakon?”
A luxusvillája menedékébe hazatérő Hayes vadidegen nőt talál márványkádas fürdőszobájában: a gyantázás kellős közepén ügyködő Begoniát – és ezzel kezdetét veszi az elsöprően humoros és megható álszerelmi események sora. A mindenkiben csalódott, zárkózott milliárdos és a frissen elvált, mégis lehengerlően életvidám, bohém nő –  tűz és víz. És akkor még nem említettük Marshmallowt, a kerítő hajlamú kutyát, aki mindig a legrosszabbkor lép közbe…


EZT IS AJÁNLJUK!

Mr. Téves Szám T.A. Williams: Álmaimban Toszkána Lorraine Brown: A párizsi csatlakozás Ruth Cardello: A megtört szívű

 

Eva-Maria Bast: Mata Hari, Párizs felkelő napjaAHOL A FÉNY, OTT AZ ÁRNYÉK

 

Párizs, 1905. Margaretha Geertruida Zelle a szakadék szélén áll: férj nélkül, pénz nélkül, szeretett gyermekei nélkül. Minden, ami megmaradt, csupán a szépsége – és a csaláshoz való képessége. A párizsi elit szalonjaiban lenge öltözetben táncol, titokzatos és egzotikus nőként tündököl, az embereket erotikából és eleganciából szőtt, különleges hálójával ejti rabul. Mata Hari korának egyik legkáprázatosabb alakja volt, de alig néhányan ismerik tragikus magánéletét.

 Ian Kershaw: Európa globális története 1950-2017BÉKE, STABILITÁS... VÁLSÁG

 

Az A pokolba és vissza című kötet után Sir Ian Kershaw az 1950-től 2017-ig tartó időszakot tekinti át. Ezek az évtizedek békét és legalább viszonylagos jómódot hoztak a kontinens népei számára. Kershaw széles panorámát mutat fel a világról, amelyben élünk. Nemcsak a „nagypolitika” fordulatait elemzi a kontinens minden régiójára vonatkozóan, hanem rávilágít a hétköznapok történetére is, és mindezzel arra készteti az olvasót, hogy feltegye és meg is válaszolja a kérdést: mit jelent európainak lenni.


 

MÉG TÖBB TÖRTÉNELMI CSEMEGE

Mary Beard: Pompeji - Egy római város élete Kertész István: Nagy Sándor, a hódító Andrew Morton: Erzsébet és Margit - a Windsor nővérek Nógrádi György: Talleyrand

 

Belle, a könyvtár királynőjeKINCSEK ÉS CSALÁDOK

 

Belle da Costa Greene kivételes műveltséggel és hibátlan ízléssel megáldott fiatal nő, aki egy nap hihetetlen lehetőséget kap az élettől. A félelmetes hírű bankár, J. P. Morgan magánkönyvtárost keres, aki segíthet neki az egyedülálló kéziratok és a ritka műkincsek beszerzésében. Belle elnyeri az állást, és otthonosan mozog New York legelőkelőbb szalonjaiban éppúgy, mint a műkincspiacon. A sikernek azonban ára van. Belle súlyos titkot őriz: a lánya annak a Richard Greenernek, aki a Harvard első színes bőrű hallgatójaként, majd elszánt feketejogi aktivistaként szerzett hírnevet. Ahhoz, hogy megtartsa állását és a legfelsőbb körökben kivívott pozícióját, Belle-nek súlyos áldozatot kell hoznia.

 

Küldj ajándékba e-könyvet!

 

Nicola Yoon: Útmutató tánchozLÁTOMÁSOK A SZERELEMRŐL

Evie Thomas egy különleges képességre tesz szert: előre látja az emberek szerelmi életét és a kapcsolatuk sorsát. Már nem hisz a szerelemben, azután a furcsa nap után, amikor meglát egy csókolózó párt, majd egy látomásban végigkíséri a történetüket, a kapcsolatuk kezdetét és... a végét.  Ahogy Evie próbálja megfejteni, mi történik vele, a La Brea Táncstúdióban keringőt, tangót és más táncokat kezd tanulni egy X becenevű fiú partnereként. X mindenben Evie szöges ellentéte: kalandvágyó, szenvedélyes, vakmerő. Addig táncolnak körbe-körbe és egymás felé, hogy Evie szép lassan megkérdőjelez mindent, amit az életről és a szerelemről gondolt. Az igaz szerelem talán mégis megéri a kockázatot?

 

 

E.T.A. Hoffmann: Diótörő és Egérkirály Mácsai Pál előadásábanÚJ LETÖLTHETŐ HANGOSKÖNYV

 

A mesében Marie kedvenc játékbabája, a Diótörő megelevenedik, és miután legyőzi a gonosz Egérkirályt és hadseregét, elviszi őt a babák varázslatos királyságába.
Az évtizedek óta népszerű karácsonyi történetet, melyből film és opera is készült, most Esterházy Dóra új, modern fordításában hallgatható meg.

Hallgass bele a hangoskönyvbe! 

 Válogass több mint 8000 elektronikus olvasmányból!