ÚJ ÉVTIZEDBE LÉPVE 


„Briliáns történelmi tabló egy világról, melynek súlypontja épp most tolódik el Kelet felé.” (The Economist)
A világtörténelem új szempontok alapján megfogalmazott nagy áttekintése, a Selyemutak szemkápráztató feltérképezése azoknak az erőknek, amelyek birodalmakat virágoztattak fel és taszítottak a mélybe, áruk és eszmék áramlását irányították, napjainkban pedig a nemzetközi viszonyok és folyamatok új fejezetének kezdetét ígérik.


 

AZ IDŐK HANYATLÁSÁRA

Szeretnéd hallani, mi volt Janácek, a neandervölgyi ősember véleménye ezekről (azokról!) a mai fiatalokról? Kit és miért kért Arkhimédész, hogy ne zavarja a köreit? Mi Rómeó és Júlia igazi története? Čapek névtelen hősei kommentálják a legendás történelmi pillanatokat Benedek Miklós hangján.


 

 
THE QUEEN OF GYMNASTICS

A high-circulation newspaper once called her „the eighth wonder of the world”, though not at the time when she was a shining star of the gymnastics world, but decades later, when as a grown woman, she taught gymnastics, and trained young people.


 

 

A SZENTJÁNOSBOGÁR RÖPTE


Ha csak nagy nehezen tudsz elaludni, vagy felébredsz az éjszaka közepén, vagy ha szorongva végzed a napi teendőidet, Kathryn Nicolai Álmodj szépeket! című kötetében remek módszert találsz az elme elalvás előtti megnyugtatására, amely a klasszikus esti mesék örökérvényű vonzerején alapszik.

 

    

 

A JANUÁRI PASAS
szabadon letölthető e-könyv

 

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen. Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata a világ egyik legforróbb könyvszenzációja. 

A SZERKESZTŐ KEDVENCE 


Itt a zimankó, s a szerkesztő újra előveszi Fekete István örökéletű regényének hangoskönyv-kiadását Széles Tamás mesteri előadásában. Derű, meghatottság, kacagás, a barátság csendes pillanatai eltelve a természet gyönyörűségeivel és az emberi élet csodájával – ezt ajándékozza hallgatójának e mű. Hallgasd csak…

       
  

Válogass több mint 7500 e-könyvünkből!