AKCIÓSAN AJÁNLJUK!

    

 

QUEEN MERYL
 

Meryl Streep korunk legünnepeltebb színésznője. Valóságos kaméleonként olvad bele minden egyes szerepébe. Soha nem játszik kétszer ugyanúgy. Nem alkuszik meg, nem bújik olyan mellékszereplők bőrébe, amelyekkel más színésznőknek be kell érniük: a támogató feleség, a támogató anya vagy a támogató szerető karakterébe. Streep ilyesmit nem hajlandó eljátszani. Magával ragadó, inspiráló portré az élő legendáról.

 

ITT EGY SZOBA, ÉS RÁD VÁR


Raoul Wallenberg másmilyen életet képzelt el magának. Nem kereste a hős szerepét, még csak kalandra sem vágyott. 1944 háborús tavaszán töltötte be 32. évét, és egy kis kereskedelmi vállalatnál dolgozott, amely libákat, pulykákat és tojásport importált Magyarországról. Fél évvel később több ezer magyar zsidó a fiatal svédnek köszönhette életben maradását.


   

 
 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

    

 

DÉMONOK VS. SZERELEM


A Perzsa szerelem főhőse, Lidka drámai körülmények között menekült el Kuvaitból, de ma már kiegyensúlyozott életet él Lengyelországban. Mallorcára megy nyaralni a gyerekeivel, ahol két férfi is keresi a kegyeit. Vajon újra hihet a szerelemben?

  

 

 

Válogass akciós ajánlatainkból!


Feliratkozás hírlevélre