HOFI

Ez az egyedülálló kötet Hofi Géza saját kezűleg alkotott képes „naplójából”, interjúiból, pálya- és kortársak visszaemlékezéseiből kikerekedő színes életrajz, amely végigkíséri a művész hatalmas ívű pályáját. A különleges naplót fotók és más „kordokumentumok”, valamint a teljes pályát átfogó adattár gazdagítja.
BÖDÖCS ÍR

„Az elesett magyar vidék féltérdre emelkedik a kocsma padlójáról, visszamászik a bárszékre, és mesélni kezd Gyöngyinek a pultnál. Elmeséli az életét. Elmondja, milyen volt dolgozni odakint, milyen lenni odalent, illetve hangosan gondolkodik, milyen is lehet odafent… Bödőcs Tibor első regénye a magyar vidék iránt érzett rajongás, aggódás és szeretet műve. Amennyire nyomorult, annyira mulatságos..." (Szálinger Balázs)
További ajánlatunk: Addig se iszik

 

 

MEGRENDÍTŐ SZERELEM

Egyetlen közelmúltbeli regény sem beszélt olyan megrendítően a szerelem természetéről, mint André Aciman lenyűgöző könyve, a Szólíts a neveden. A Találj rám! visszatér az egyik legnagyszerűbb kortárs szerelmi regény világába, tovább feszegetve a kérdést, elmúlhat e valaha az igazi szerelem?
A KÖDEMBER JÁTSZMÁJA 


San Francisco hétköznapjai felbolydulnak, amikor egy fiatal nő megcsonkított holttestére bukkannak a Csendes-óceán partján. Az első halottat hamarosan még több követi, és Mike Marshall nyomozó számára világossá válik, hogy egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a város környékén. Egy sokrétű és minden ízében kegyetlen játszma veszi kezdetét, ami tíz évvel ezelőtt kezdődött egy véletlen találkozással.


  

WINNETOU
letölthető hangoskönyv-sorozat

A legnépszerűbb német író regényfolyama címét Winnetou-ról, a „nemes vadember” európai sztereotípiájának megtestesüléséről kapta, de valódi főszereplője a tipikus amerikai hős, aki a hosszú történetet egyes szám első személyben meséli el. Kevesen tudják, hogy az író a legendás Old Shatterhand alakját a magyar Xantus János néprajzkutatóról formázta.

Hallgasson bele most!

 

MAGÁRA ISMER?


A kötetben szülők hangját halljuk, akik a saját történeteiket beszélik el gyerekeik neveléséről és arról, hogyan nevelik őket a gyerekeik; nyomon követhetjük, idővel miként változik ez a sarkalatos kapcsolat.

 

 

   

 

KÖTELEZŐ OLVASMÁNY
 

Ön tudja, mi történik a pénzével, amikor beteszi egy bankba? Elgondolkodott már azon, mi történik az átutalási megbízásával? Szeretné ismerni a bankkártyás költések feldolgozási módját vagy a folyamatos fizetőképesség fenntartásának eszközeit? A mintegy harmincéves tapasztalattal rendelkezői banki szakember, Solti Gabriella lényegre törően és hétköznapi nyelven mutatja be: hogyan működik a bank.

 

MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT


Melinda Gates megindító, mozgósító erejű könyvében együttérzéssel, tapintatosan, mégis őszintén és elfogulatlanul mutatja be azokat a rendkívüli asszonyokat, akiknek a történetei egytől egyig a közös akarat és az összefogás hatalmas erejét bizonyítják.


 

ÖNNEK AJÁNLJUK!

   
  

Tekintse meg e-könyv-újdonságainkat!


Feliratkozás hírlevélre