KÖSZÖNJÜK,
hogy 2018-ban is olvasott bennünket és meglátogatta Multimédiaplázánkat,
kiválasztva az Önt érdeklő legjobb e-könyveket és letölthető hangoskönyveket.

Folytatjuk 2018 legnépszerűbb olvasmányainak bemutatását.


KÁDÁR ÉS A BIRODALOM


Multimédiaplázánkban a romantika után a történelem a második legnépszerűbb műfaj! Ennek sikerlistáját idén is a Kádár-korszakról, a második világháborúról és a honfoglalásról szóló kötetek vezetik, őket követi a nemzetközi bestseller, Mary Beard népszerű munkája, amely a Római Birodalom ezer esztendejét izgalmasan, új nézőpontok bevetésével tárgyalja.
AZ ÉV KÖNYVE 

Hosszú idő óta először nem a portugál dos Santos valamelyik Noronha-története áll az éves toplista első helyén – idén toronymagasan a norvég Jo Nesbø krimije a legnépszerűbb. Shakespeare klasszikusát mesteri módon formálta át modern bűnhistorává, amelynek középpontjában a gátlástalan politikai harc pusztítása és a hatalom kísértése áll. 

MŰFAJUKBAN A LEGJOBBAK

   


TESTBESZÉD ÉS KÖZÖSSÉG


Lelki szempontból a Hasznos tudás mindenkinek 30 percben című sorozat kötetei voltak a legkelendőbbek 2018-ban, elsősorban a Testbeszéd és a Stresszkezelés – tessék messzemenő következtetést levonni! Olvasóink igazságérzete is a helyén van: a gazdasági témájú könyvek listavezetője Atkinson Egyenlőtlensége.


 A LEGSZEBB IRODALOM

Idén Szántó T. Gábor 2017-es regénye ugrott a szépirodalmi toplista élére. A klasszikusok közül a Tanár úr kérem továbbra is verhetetlen (és hangoskönyvben is kapható!), a világirodalomból pedig Jane Austen remekművét, a Büszkeség és balítéletet szerették a legtöbben.SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY 

A december 20. és január 1. között banki átutalással fizetett e-könyvekhez és más nyalánkságokhoz (például letöltőkártyákhoz) január 2-án tudjuk biztosítani Önnek a hozzáférést! Köszönjük megértését.


   

 

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK 2019-BEN IS!
Nógrádi Gábor karácsonyi novellájával kívánunk Önnek
sok sikert és jó egészséget az új esztendőre.