Válogass akciós e-könyveinkből és hangoskönyveinkből
ma 12 óráig!

 

A LEGSZEBB KARÁCSONYI DAL TÖRTÉNETE


Irving Berlin, a Broadway ünnepelt zeneszerzője az 1937. év decemberét a családjától távol kénytelen tölteni. Kaliforniába utazik egy filmforgatásra, ahol hiába is várná a havas karácsony eljövetelét. A magány szenteste letaglózza, csakúgy, mint a fájdalom már hosszú évek óta. Egyetlen fiát évekkel azelőtt ekkortájt veszítette el, és azóta a meghitt ünnep a gyász és veszteség időszaka a számára. A felesége és a kislányai utáni vágyakozás ülteti le a zongorához, és egy olyan dalt álmodik meg a hóesés varázsolta fehér karácsonyról, amely vigaszul hat a bánatára. A nevét pedig világszerte híressé teszi.


   

MESEFOLYAM ANYÁKRÓL ÉS LÁNYAIKRÓL


Luna a legszebb nő Jeruzsálemben, a férfiak versengenek a kegyeiért. Szépsége és bája mindenki számára elérhető, de a saját lányát soha nem engedi közel magához. A kislány gyerekkora óta küszködik azzal, hogy ők ketten kötődjenek egymáshoz, de amikor beüt a tragédia, Gabriela ráébred arra, hogy anyja nem csupán Jeruzsálem mindenki által csodált és irigyelt szépségkirálynője. Felnőttként Gabriela sok apró darabból próbálja összerakni szefárd zsidó családja történetét dédnagyanyjától, a gyógyítóként ismert Mercadától kezdve az angoloknál takarító Rosa nagymamán és a nagynénikéin keresztül egészen Lunáig.

 


TÉRKÉP ÖNMAGADHOZ


A valóságban manapság a legtöbb embernek legfeljebb öntalálkozásai akadnak. Önmagunk megismerését – tisztelet a kivételnek – felváltotta az időnkénti összefutás önmagunkkal egy-egy lopott félórára. Az önismeret egy életstílus, Meddig tart a szükeink hatalma? Hogyan kerültünk időcsapdába? Térkép önmagunkhoz – Ilyen kérdéskörökről szól ez a könyv a szerzőtől megszokott világos, közérthető nyelven.

 

 


AJÁNDÉKBA AJÁNLJUK

     

 

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Szabó Magda derűs, bensőséges hangvételű történetekben emlékezik vissza boldog gyerekkora csillag- és gyertyafényes karácsonyaira, amikor még a kertben álló hóember is kapott ajándékot. Két tündér gyermekeként akkor tanulta meg, hogy az az igazi ünnep, amikor ad az ember abból, ami az övé, annak, akinek nincs. Gyönyörű, a múlton és jövendőn végig ívelő sejtelmes, már-már misztikus történeteket is hallhatunk, melyek a karácsonyt, mint szentséget éneklik meg.

Hallgass bele!