logo

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunkban regisztrált vásárlóként Ön minden kifizetett megrendelése után 1000 forintonként 1 ajándékpontot kapott. A pontgyűjtés lehetősége 2019. április 4-vel befejeződött. Pontjainak aktuális számát a főoldal Adataim menüpontjában tekintheti meg.

Pontjait forintkedvezményre válthatja be 2019. május 31-ig. Amennyiben a kosara fizetendő értéke már elérte az 1500 forintot, a Pontshopban egy 10 pontért megvásárolható Pontgyüjtő kedvezmény elnevezésű terméket tehet kosarába. Ez 1000 forint kedvezménnyel csökkenti a megrendelés fizetendő összegét. A Pontgyüjtő kedvezmény könyv- és magazinelőfizetés vásárlásakor nem használható fel!

Példa: Ha az Ön megrendelésének fizetendő összege 2990 Ft, és a kosarába tesz egy Pontgyűjtő kedvezmény terméket, a fizetendő számla összege 1990 Ft lesz.

A pontgyűjtés feltételei

- Az összegyűjtött pontok kizárólag a kossuth.hu webáruházban használhatók fel.

- Ha Ön az elküldött előutalásos megrendelése ellenértékét nem egyenlíti ki a megrendelés visszaigazolásától számított 45 napon belül, megrendelése törlődik és a megrendelésben felhasznált pontjai elvesznek.

- Ha Ön a megrendelése során a fizetési folyamatban a bankkártyás fizetésre szolgáló banki felületet fizetés nélkül bezárja, azaz: nem a banki felületen lévő link („Vissza a bolti alkalmazáshoz”) segítségével lép vissza webáruházunkba, akkor a megrendelésben felhasznált pontjai elvesznek.