logo
Budapest Okoskönyv

Budapest Okoskönyv

Budapest - A 20 legszebb látnivaló

Az Okoskönyv a nyomtatott papírhordozót, a könyvet, QR-kódok használatával az interneten elérhető tartalommal kapcsolja össze; és mindezt a legelterjedtebb mobileszközön, az okostelefonon teszi elérhetővé.
Az A4-es lapnál alig nagyobb, zsebméretűre összehajtott kiadványon a rövid szöveggel kiegészített képes illusztrációkhoz QR-kódok tartoznak. Töltsünk le az okostelefonra egy ingyenes QR-kódolvasó applikációt, elindítása után fordítsuk a kamerát a QR-kód felé; a kód érzékelése után a kijelzőn képes-hangos lejátszás indul el.

A QR-kódok leolvasásához a GooglePlay-ről szabadon letölthető androidos bwscan nevű programot, iPhone-ra a scan vagy a redlaser nevű programot ajánljuk.
Figyelem! A használathoz mobilinternet- vagy wifi-elérés szükséges.

A magyar és angol nyelven elkészült Budapest okoskönyv tömör turisztikai információkat és magyar nyelven feliratozott belvárosi utcatérképet tartalmaz. A térképen a főváros 20 nevezetességét számok jelölik, amelyek mindegyikéhez egy-egy QR-kód tartozik. A kódok felismertetése után egy-egy fotóvetítés indul el, miközben a narrátor a látnivaló és környéke történetéről, érdekességeiről mesél.

A nevezetességek: Királyi Palota, Várnegyed, Mátyás templom, Halászbástya, Citadella, Gellért Szálló és Fürdő, Lánchíd, Lukács Fürdő, Margitsziget, Parlament, Szent István Bazilika, Magyar Nemzeti Múzeum, Operaház, Dohány utcai Zsinagóga, Váci utca, Pesti Broadway, Hősök tere, Állatkert, Vajdahunyad vára, Széchenyi fürdő.

Világújdonság a magyar okoskönyv
Megjelent az első itthoni "okoskönyv"
Itt vannak az első magyar Okoskönyvek!
Itt az első magyar okoskönyv
Okoskönyv, de miben?
Okoskönyvek QR-kódok segítségével
Okoskönyv: szórakoztató, informatív, nem drága

Tulajdonságok

  • 10x21 cm
  • térkép + 20 db QR-kód
  • ISBN 978-963-09-7201-7

További ajánlatunk

111 különleges hely - Amszterdam
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Városkalauz - Firenze és Siena
5 800 Ft 4 930 Ft
-15 %
Városkalauz - London
4 500 Ft 3 825 Ft
-15 %
Prága - Hangos Útikönyv
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %