logo
FORMA-1 magazin 2013 - Bookazine

Jelenleg nem rendelhető

FORMA-1 magazin 2013 - Bookazine

1 490 Ft

Vettel, Alonso, Hamilton, Ecclestone, Niki Lauda… sztárinterjúk, a szezon csapatai, pályái, a Hungaroring története. Érdekességek, kulisszatitkok a „száguldó cirkusz” lenyűgöző világáról.

 

Ferjáncz Attila főszerkesztő beköszöntő levele

Kedves Olvasó!

A Forma–1 már csaknem harminc éve nekünk, magyaroknak is kínál a televíziós közvetítések mellett itthon, személyesen átélhető élményeket.

Büszkék vagyunk arra, hogy Közép-Kelet-Európában Magyarország az egyetlen ország, amely Forma–1-es futamokat szervez. Nagyon jó hír, hogy Bernie Ecclestone, az autóverseny-sorozatot irányító cégcsoport vezetője 2021-ig meghosszabbította a Magyar Nagydíj szerződését.

Lapunkban – a népszerű és véleményformáló BBC Formula One magazin összeállításait is felhasználva – olyan érdekességeket, kulisszatitkokat ismerhet meg a világverseny és a Magyar Nagydíj, a magyar versenypálya történetéről, amelyek nem csupán az autósport rajongóit érdekelhetik. Magazinunk a „száguldó cirkusz” színes forgatagából kínál pillanatfelvételeket – bajnokokkal és a jövő reménységeivel készült interjúkat –, továbbá az idény valamennyi pályáját, csapatát és versenyzőjét számba vevő összefoglalót.

Exkluzív interjút olvashat Bernie Ecclestine-nal, a háromszoros világbajnok Niki Laudával, továbbá a szintén három világbajnoki címet szerzett Sebastien Vettellel.

Mindezeken túl a Magyar Televízió szakmai stábja ad ízelítőt a versenyek és közvetítésének izgalmakban bővelkedő mindennapjaiból.

 


PR-cikk a Szeretlekmagyarorszag.hu oldalon

 


További ajánlatunk

Magyar autó-motor történet - Bookazine
1 990 Ft 790 Ft
-60 %
Drónok - Bookazine
1 790 Ft 790 Ft
-56 %
Karácsony - Magyar hagyományok adventtől újévig…
1 990 Ft 790 Ft
-60 %
Alacsonyszénhidrát-diéta - Bookazine
1 290 Ft 790 Ft
-39 %