logo
Reform desszertek

Jelenleg nem rendelhető

Varga Gábor

Reform desszertek

az egészségtudatos életmódhoz


Eredeti ár: 4 800 Ft

Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy részük „kényszerűségből”, valamilyen ételallergia vagy táplálkozási zavar miatt teszi. Másoknak viszont az a cél lebeg a szemük előtt, hogy javítsanak az életminőségükön, egészségesebbek, fittebbek legyenek. Varga Gábor könyvében az a jó, hogy mindenki számára tartogat olyan új, ötletes édességeket, amelyekkel változatosabbá tehetik az étrendjüket.

Nem kell lemondanunk az édes falatokról, ha cukorbetegek, laktóz- vagy gluténérzékenyek vagyunk, de akkor sem, ha egy diéta miatt figyelünk az elfogyasztott cukor, liszt vagy tej mennyiségére. A könyvben minden recept mellett találunk dietetikus szakértő segítségével összeállított tápanyag- és kalóriatáblázatot, és az is egyértelműen kiderül, milyen étrendbe illeszthető az adott desszert. Ahhoz is segítséget kapunk, hogy megtudjuk, melyek azok az alapanyagok, amelyek nem hiányozhatnak a konyhánkból, ha alternatív módon szeretnénk elkészíteni a süteményeket
és egyéb finomságokat. Gábor profi cukrászként tudja, hogy csak megbízható, alaposan tesztelt recepteket adhat az olvasó kezébe. Az ő tapasztalata a garancia arra, hogy a Reform desszertek egy olyan, hatvan, kipróbált receptből álló gyűjtemény, amelynek minden, egészségtudatos életmódot folytató, sütni szerető háziasszony konyhájában helye van.

Tulajdonságok

  • 200 x 255 mm
  • 192 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-097-643-5

További ajánlatunk

60 híres magyar - 60 híres étel
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Slow carb
Eredeti ár: 4 800 Ft
Online ár: 3 840 Ft
Gyorsan, finomat kedvenceinknek
Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 592 Ft
Széll Tamás sokszínű élete
Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 4 792 Ft