logo
Ájurvéda

Jelenleg nem rendelhető

Judith H. Morrison

Ájurvéda

Harmóniában önmagaddal és a természettel


Eredeti ár: 3 990 Ft

Az Ájurvéda alapműve
Több mint 100 000 eladott példány világszerte!


A kötet olyan útmutató, amely az életerő és egészség ősi indiai rendszerét a mai ember számára is könnyen érthetővé teszi.
Az Ájurvéda szerint az emberek alkatát három alapvető energia aránya határozza meg. Ezek a vata, a pitta és a kapha. Ez az egyedi alapállapot befolyásolja az evési és alvási szokásainkat, az emésztésünket, az anyagcserénket és a lelki alkatunkat csakúgy, mint az egyes betegségekre való hajlamunkat. Ha az életmódunk felborítja az alkatunknak megfelelő egyensúlyt, fogékonyak leszünk a betegségekre, amíg az egyensúly helyre nem áll. Illusztrált táblázatok és kérdőívek segítségével meghatározhatjuk az ájurvédikus típusunkat, és azt, hogy milyen életmódot kell folytatnunk az egészségünk és az életerőnk fenntartása, illetve helyreállítása érdekében. A kötetben az élelmiszerekről is találunk táblázatokat, és megtudhatjuk, hogyan egyensúlyozzuk ki az étrendünket ájurvédikus módon.

Judith H. Morrison az új-mexikói Ayurvedic Institute Ájurvédikus Tudományok szakán végzett. Az 1990-es évektől Nagy-Britanniában népszerűsítette az Ájurvédát. Csoportjainak, műhelymunkáinak középpontjába az életmódváltást és az öngyógyítást állította.

Tulajdonságok

  • 190 x 235 mm
  • 192 oldal
  • színes fotókkal, ábrákkal
  • ISBN 978-963-097-627-5

További ajánlatunk

Sinrin-joku
Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 600 Ft
A hygge otthon
Eredeti ár: 5 990 Ft
Bevezető ár: 4 193 Ft
Idősotthon – belülről
Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft
A ragyogó bőr titka
Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 992 Ft