logo
Éltető levek

Jelenleg nem rendelhető

Erin Quon, Briana Stockton

Éltető levek

Több mint 90 energetizáló, tápláló, méregtelenítő zöldség- és gyümölcslé


Eredeti ár: 3 990 Ft

Elektromos lékészítő géppel – gyümölcscentrifugával vagy gyümölcspréssel − másodpercek alatt egészséges dzsúszokat készíthetünk sokféle friss hozzávalóból. Ezek a gépek kedvenc gyümölcsünket, zöldségünket zamatos itallá varázsolják, felszabadítva belőlük azokat az értékes tápanyagokat, amelyek a főzési folyamat során elvesznének. Gyorsan és könnyen hozzájuthatunk a napi friss gyümölcs- és zöldségadagunkhoz, bőségesen ellátva szervezetünket létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel.

Könyvünk a nap bármely szakára ajánl kitűnő recepteket. Ezeket négy fejezetbe soroltuk a különböző táplálkozási szükségleteknek megfelelően – akár egy igazi dzsúszbárban! Az energetizáló levek biztosítják a reggeli frissességet anélkül, hogy olyan serkentőket vennénk magunkhoz, mint pl. a koffein, a nap további részében pedig egészséges frissítőként szolgálhatnak. A tápláló leveket rostos alapanyagokból készítettük, amelyek eltelítenek, így akár egy könnyű étkezést is kiválthatnak. A méregtelenítő levek természetes antibakteriális hatású gyümölcsökből és zöldségekből, az egészségvédő italok immunerősítő összetevőkben gazdag friss alapanyagokból készülnek.

Kötetünket haszonnal forgathatják azok, akik csak most próbálkoznak az otthoni lékészítéssel, esetleg rendszeresen tartanak tisztító lékúrát, de azoknak is ajánljuk, akik új és izgalmas recepteket keresnek. Az igényektől függően segítjük kiválasztani a legmegfelelőbb lékészítő gépet és megmutatjuk, hogyan hozhatják ki legtöbbet az adott típusból.

A gyönyörű színes illusztrációk még inkább kedvet csinálnak ehhez az egészséges és élvezetes táplálkozási módhoz.

Tulajdonságok

  • 190 x 225 mm
  • 112 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-098-144-6

További ajánlatunk

A hagyományos kínai orvoslás nemzetközi szabványú…
Eredeti ár: 8 500 Ft
Akciós ár: 1 499 Ft
Cukoragykúra
Korábbi ár: 3 840 Ft
Akciós ár: 3 840 Ft
Boldogabb élet - jó halál
Eredeti ár: 2 990 Ft
Akciós ár: 450 Ft
ÉTTREND - 200 szuperétel
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft