logo
Megszállottak

Jelenleg nem rendelhető

Alexander G. Thomas

Megszállottak

A Tesla-hadművelet

A szerző lebilincselően izgalmas és szórakoztató, a valóság és képzelet határán táncoló regényében – amely nem sokkal valószerűtlenebb Nikola Tesla életének igaz történeténél – arra vállalkozott, hogy egységes keretbe foglalja a zseni különleges epizódokban bővelkedő életútját, és elmesélje, mi történt volna, ha a feltaláló nem hal meg 1943 januárjában New Yorkban…

Az FBI és a 3327-es szoba, Löw rabbi és a Gólem, Edison és egy kivégzett elefánt, a távirányítós kishajó és a villamosszék, a Teleki tér és a Haris-bazár, Otto Skorzeny és Mickey Mouse, egy Stradivari és egy Szent György-kódex, a hibernálás és a teleportálás e könyv segítségével mind-mind a helyükre kerülnek, ahogy életre kelnek a zseni hosszú életének híres szereplői is: Sarah Bernhardt, Mark Twain, Puskás Tivadar, J. P. Morgan, Goethe és még sokan mások, sőt megtudjuk azt is, ki volt Tesla egyetlen szerelme.

Olvasás közben Tesla csodálatos elméjében tehetünk képzeletbeli utazást, ahol háromdimenziós, működő makettek versenyeznek villámcsapásszerű emlékképekkel, és szentek viaskodnak démonokkal.

Hihetetlen? Az. De vajon mi nem hihetetlen Teslával kapcsolatban?

Tulajdonságok

  • 135 x 195 mm
  • 400 oldal
  • ISBN 978-615-551-334-3

További ajánlatunk

Sógornők
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Harag & hajnal
Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft
Mr. Téves Szám
Eredeti ár: 4 200 Ft
Akciós ár: 2 940 Ft
Jurassic park
Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft