logo
Árpi bácsi

Jelenleg nem rendelhető

Dési János

Árpi bácsi

Történetek, legendák, anekdoták


Eredeti ár: 2 800 Ft

A nagy emberekről a kis történetek tudják néha a legtöbbet elmondani. Ezért gondoltunk arra, hogy Göncz Árpád emlékét úgy is megőrizhetjük, ha válogatunk a róla szóló anekdotákból, visszaemlékezésekből, és néhányat belőlük közzéteszünk.
Nem életrajz, nem politikai elemzés ez a kötet, hanem egy igaz ember alakjának felidézése. Mikor megtudtuk, hogy Göncz Árpád már nincs velünk, felhívást tettünk közzé a Facebookon, illetve a Klubrádióban, és abban a pillanatban özönleni kezdtek az emlékezések. Az emlékezők között van olyan, aki csak egyetlen egyszer találkozott vele, de olyan is, akivel évekig ült egy cellában. E viharvert ország történelme alkalmat adott arra, hogy igazán különös esetek is előfordulhassanak.
Az én elnököm azt is tudta, hogy a nemtelen támadásokkal nem kell törődni. Volt bennük része elég – de sebaj. Szüntelenül érezhette a polgárok döntő többségének a támogatását. A szeretetét. Az én elnököm léte bizonyítja sokaknak, hogy a „politikus” mégsem a cinikus, a hatalomvágyó, a pénzéhes szinonimája.
Az én elnököm népében állított magának ércnél maradandóbb emlékművet. A mi elnökünk: Göncz Árpád.

Dési János

Tulajdonságok

  • 100 x 170 mm
  • 200 oldal
  • ISBN 978-615-551-356-5

További ajánlatunk

Jiddische mamák
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Három élet
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Csúcsformában
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Értékteremtők 2019
Eredeti ár: 3 400 Ft
Online ár: 2 720 Ft