logo
Lelkek könyvtára
Ransom Riggs

Lelkek könyvtára

Vándorsólyom kiasasszony különleges gyermekei. A történet befejeződik...

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában. A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya.
A mai Londonbóla Devil’s Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa. Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.

Szerzőről: Ransom Riggs Floridában nőtt fel, és Los Angelesben él. Diplomát szerzett a Kenyon College-ban és a Dél-kaliforniai Film- és Televíziós Egyetemen, majd készített néhány díjnyertes rövidfilmet. Másodállásban blogger és újságíró. Ez a harmadik regénye.
Első könyve, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei világszerte sikert aratott, és film is készül belőle 2017-ben. Második könyve magyarul Üresek városa címen jelent meg a Kossuth Kiadónál.

 


A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton az ifjúsági sikerregény alapján készítette el új, látványos és izgalmas fantasy/kalandfilmjét, mely számtalan meglepetést tartogat, mégsem áll távol a tőle megszokott, őrült és különleges világtól.
A film főbb szerepeit Eva Green, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Asa Butterfield és Ella Purnell alakítják.


Tim Burton elvarázsolja a világot!

Eva Green játssza Vándorsólyom kisasszonyt.

      

A sorozat további kötetei:

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm
  • 468 oldal
  • fekete-fehér fotókkal
  • ISBN 978-963-09-8481-2

További ajánlatunk

Torzó
3 400 Ft 2 890 Ft
-15 %
Szívem és egyéb fekete lyukak
3 400 Ft 2 890 Ft
-15 %
A halálos kísérlet
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
Perzsa szenvedély
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %