logo
Zoknihossz
Ernyey Béla

Zoknihossz

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 792 Ft

„Higgy önmagadban és megváltozol, higgy a saját csodádban, és mások is hinni fognak neked!” – évtizedek óta ez az én alapmottóm, és ilyen egyszerű a változtatás formulája is – feltéve, hogy van Önökben igény a jobbításra. A legfontosabb, hogy nézzék a világot a többiek szemével is, fordítsák meg a félelmet, és nyerjenek belőle parancsot a változáshoz, erőt a megoldáshoz. „Nem fogod megoldani, nem tudsz olyanná válni, nem vagy rá képes” – üzenjük gyakran problémaközpontunknak, ahelyett, hogy egy nagy levegőt véve kilépnénk a félelemzónánkból és megpróbálnánk győztesként látni és kezelni a pillanatot és vele az egész életet. 

Zoknihossz nem egy minden bajt orvosló csodakönyv. Még csak nem is azok olvasmánya, akik mindig a csodára várnak, anélkül, hogy tenniük kellene érte valamit. Nem trendkövető, és az üres sznobizmust sem támogatja. Nem objektív igazságokat prédikál, hanem nagyon is szubjektív véleményt fogalmaz meg az élet általam fontosnak tartott dolgairól. Irányt mutat, anélkül, hogy az egyetlen lehetséges irányt prédikálná.

Zoknihossz olyan, mint én. Nem hibátlan, hanem útkereső.

Ezt a könyvet a gondolkodó, kíváncsi urak kézikönyvének szántam – azzal a nem titkolt vággyal, hogy sok hölgy is olvasni fogja, hiszen jó pár fejezet nekik és róluk is szól. Összességében tehát azoknak való, akik a világgal és a magánéletükkel kapcsolatban is tele vannak bizonytalansággal és megválaszolatlan kérdésekkel. Ezért azzal, aki a kezébe veszi ezt az írást, már a kezdetekkor szeretnék egy megállapodást kötni: tegye félre az előítéleteit, ha vannak és fogadja el a segítő kezet. Cserébe ígérem, hogy nem jár rosszul a stílusról, divatról, emberi kapcsolatokról, pénzről, nőkről, ármányról és szerelemről – más szóval az életről szóló közös utazásunk során. A többi – az öltözködés apró trükkjei, hűség-féltékenység, a párkapcsolatok legfontosabb szabályai – és rengeteg egyéb, tabu nélkül kezelt téma pár fejezettel később úgyis megtalálható lesz itt. Feltéve, hogy az olvasó nem csak szaftos sztorik vagy bulváros leleplezések miatt vette kezébe ezt a könyvet, hanem mert valódi igénye van arra, hogy maga is stílusosan éljen. Elfogadó, szerethető és – ahogy nagyapám mondaná – a pokolban is úr legyen.

Tulajdonságok

  • 155 x 230 mm
  • 224 oldal
  • ISBN 978-963-099-054-7

További ajánlatunk

Nicolas Cage
Eredeti ár: 5 500 Ft
Akciós ár: 3 850 Ft
Demokrácia Részvénytársaság
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Karády 100
Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 592 Ft
Minden, ami Woody Allen
Eredeti ár: 5 990 Ft
Akciós ár: 999 Ft