logo
Bruce Lee, a Sárkány
Cai Wanliu

Bruce Lee, a Sárkány

Aki az égbolton átsuhan…

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft

Bruce Lee, a zsivány kamasz, a csacsacsabajnok, a kungfumester, a legyőzhetetlen ellenfél, a világhírű színész, és nem utolsósorban egy új harcművészeti stílus és életfilozófia, a jeet kune do létrehozója. Egy sokféle arc és érzékeny, de erős lélek egy apró termetű kínai férfiban, akinek nevét az egész világ ismeri. 

A könyv röviden, de annál tömörebben tárja elénk a felejthetetlen harcos harminckét évnyi életútját. A könyvből nemcsak az elismert, ragyogó oldalát ismerhetjük meg, hanem személyiségébe is mélyebben bepillantást nyerhetünk: egy énközpontú, „szupermentudatú”, olykor agresszív és kibírhatatlan, de mindig a tökéletességre törekvő embert ismerhetünk meg. Míg mások a kungfuból még jobb kungfut akartak kovácsolni, addig Bruce Lee – ezen túljutva – már egy filozófia csúcsára próbált eljutni. Ez pedig sokakból félreértést, sőt ellenszenvet is kiváltott.

„Folyamatosan harcban állva a világgal” megküzdött magáért, hiszen rövid pályafutásával és a harcművészetről szóló elmélkedései révén valóban maradandót alkotott. Olyasmit, amit – ha életében nem is, de halála után negyvenöt évvel mégis – mindenki tisztel és elismer.

Tulajdonságok

  • 130 x 200 mm
  • 208 oldal
  • ISBN 978-963-099-321-0

További ajánlatunk

Erzsébet és Margit
Korábbi ár: 4 675 Ft
Akciós ár: 4 400 Ft
Szeretni kell
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Egy különleges nap
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Én vagyok az embered
Eredeti ár: 5 500 Ft
Akciós ár: 3 850 Ft