logo
Terítéken a világegyetem

Jelenleg nem rendelhető

Neil deGrasse Tyson

Terítéken a világegyetem

Asztrofizika mindenkinek

Az elmúlt években nem telt el úgy hét, hogy ne hallottunk volna a vezető hírek között valamilyen új kozmikus felfedezésről. Úgy tűnik, a nagyközönség őszintén érdeklődik a csillagászat iránt. Ezt bizonyítja például a tudományos tévéműsorok emelkedő nézettsége, de az is, hogy a producerek és rendezők, valamint a neves színészek közreműködésével készült tudományos-fantasztikus filmek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Bár napjainkban sok tudományterület felszálló ágban van, a legmagasabbra mégis az asztrofizika csillaga emelkedett. Hogy miért? Tyson szerint a válasz egyszerű: mindenki nézett már fel a csillagos égre azon töprengve, hogy hogyan működik a mindenség és hogy hol is van a helyünk a világegyetemben.

A világ kedvenc asztrofizikusa ezúttal érthető és tömör bevezetést kínál az asztrofizika rejtelmeibe azoknak, akik túlságosan elfoglaltak, hogy előadásokon, tankönyvekből vagy sokszor unalmas dokumentumfilmekből tájékozódjanak.

Ez a kis könyv megalapozza az olvasó asztrofizikai műveltségét, és nem titkolt célja, hogy meghozza a kedvet ahhoz, hogy elmélyüljünk a világegyetem megismerésében.

Tulajdonságok

  • 125 x 180 mm
  • 208 oldal
  • ISBN 978-963-099-274-9

További ajánlatunk

Kozmikus társkereső
Eredeti ár: 1 990 Ft
Akciós ár: 299 Ft
Növényklinika
Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 992 Ft
Magyar tudománytár 1. kötet
Eredeti ár: 9 800 Ft
Online ár: 7 840 Ft
Genetika
Eredeti ár: 3 400 Ft
Online ár: 2 720 Ft