logo
Életem igaz története

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2021. november 4.

Kabir Bedi

Életem igaz története

-30%
4 500 Ft
3 150 Ft

Kabir Bedi Bollywoodból indult, dolgozott Hollywoodban, majd Európában lett sztár. Sorozata, a Sandokan, megdöntött minden televíziós nézettségi rekordot.

2010-ben Kabir megkapta Olaszország legmagasabb polgári kitüntetését és „Cavaliere” (lovag) lett.

Kabirra színészként világszerte valószínűleg leginkább az Octopussy című James Bond-filmben általa alakított gonosztevő miatt emlékeznek, de szerepelt a világ egyik legnézettebb sorozatában, a Gazdagok és Szépekben is. Az Oscar-díjakról döntő Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szavazati joggal rendelkező tagja.

Film, televízió, színház és rádió – Kabir mindenütt otthonosan mozog. A könyv lapjain megelevednek sikerekről és tragédiákról, mérföldkövekről és zsákutcákról, szerelmi kapcsolatokról, szeretetről és kínzó veszteségekről szóló történetei. A többmilliós rajongó- és követőtáborral rendelkező színész őszintén vall a hibáiról, valamint azokról a sikerekről, amelyekre büszke lehet India.

A kötet Kabir Bedi szokatlanul bizalmas, magával ragadó emlékirata; egy Delhiből induló, középosztálybeli fiú története, akinek pályafutása átívelt az egész földtekén.

 

A szerzőről

Kabir szerepelt Michael Cainnel az Ashantiban és Roddy McDowallel a Bagdadi tolvajban, valamint ő alakította A fekete kalóz (Il Corsaro Nero) című olasz film címszerepét. Ami az amerikai televíziót illeti, játszott a Hegylakóban, a Murder She Wrote-ban, a Magnumban, a Dinasztiában és az HBO számos minisorozatában. A színpadon szerepelt John Murrell Taj című darabjában a kanadai Luminato Fesztiválon, valamint M. M. Kaze darabjában, a Távoli pavilonokban a londoni West Enden. Indiában csaknem hetven bollywoodi filmben játszott, híres alakítása volt Rekha a Khoon Bhari Maangban.

Jótékonysági tevékenységéről és társadalmi szerepvállalásairól egyaránt ismert. 

Mumbaiban él feleségével, a következő könyvén dolgozik, azonban nem hagyta abba a színészetet sem, a televízióban pedig kommentátorként szerepel. Filmek és dokumentumfilmek narrátora, rendszeresen utazik három kedvenc városába, Rómába, Londonba és Los Angeles-be. Kabir számára „színház az egész világ.”

Tulajdonságok

  • 150 x 227 mm, keménytáblás, védőborító
  • 368 oldal
  • ISBN 978-963-54-4530-1

További ajánlatunk

Nem cserélek elveket
3 600 Ft 299 Ft
-92 %
Göröngyös út – Dimény Imre élete
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Életem szerelme
4 500 Ft 3 825 Ft
-15 %
Steve Jobs
5 990 Ft 5 092 Ft
-15 %