logo
Marilyn Monroe utolsó éjszakája – A gyilkos: Bobby Kennedy
Douglas Thompson, Mike Rothmiller

Marilyn Monroe utolsó éjszakája – A gyilkos: Bobby Kennedy

Eredeti ár: 4 500 Ft
- Női olvasmányok katalógus -
Akciós ár: 3 600 Ft

A legendás színésznő, Marilyn Monroe halálának hiteles története újonnan feltárt bizonyítékok alapján

A könyv feltárja az igazságot arról, hogy milyen szerepet játszott Robert Kennedy, az Egyesült Államok igazságügyi minisztere Marilyn Monroe halálában. Ez a kötet eddig még sosem látott rendőrségi akták, Marilyn Monroe személyes naplója és első kézből származó bizonyítékok alapján állítja, hogy személy szerint Robert Kennedy a felelős a színésznő haláláért. Részletesen ismerteti Monroe viharos kapcsolatát az igazságügyi miniszterrel és fivérével, John Kennedy elnökkel.

Az újonnan napvilágra került bizonyítékokat és a tanúvallomást Mike Rothmiller szolgáltatta, aki a Los Angeles-i Rendőrség Szervezett Bűnüldözési Főosztályának nyomozójaként több száz titkos aktához fért hozzá – így tudta meg, mi történt Marilyn Monroe kaliforniai otthonában azon a végzetes éjszakán, 1962. augusztus 5-én.

Rothmiller kiképzése és speciális ismeretei révén eddig eltitkolt információkat tudott meg az ügy lényegét illetően, és jutott el addig a két emberig, akik jelen voltak Marilyn Monroe halálának éjszakáján. Mindketten központi szerepet játszottak a ködösítésben és a kiterjedt összeesküvésben, hogy mindenáron védelmezzék a Kennedy testvéreket.

Bizonyára lesznek olyanok, akik kételkednek, ám a Fehér Ház, a Pentagon és a nemzetközi bűnüldöző szervek tanácsadójaként dolgozó szakember szerint mind a törvényszéki, mind az írásos és szóbeli bizonyítékok teljesen meggyőzőek. „Ha bíróság előtt mutatnám be a bizonyítékaimat, megállapítanák a bűnösséget” – állítja.

Tulajdonságok

  • 148 x 210 mm, füles kartonált
  • 408 oldal
  • ISBN 978-963-544-585-1

További ajánlatunk

A Klubrádió és én 2
Eredeti ár: 4 200 Ft
Online ár: 3 360 Ft
Kiterítenek úgyis
Eredeti ár: 3 200 Ft
Online ár: 2 560 Ft
Konzervatív gondolkodók a két világháború között
Eredeti ár: 2 980 Ft
Online ár: 2 384 Ft
Balkáni Szépség avagy Slemil fattyúja
Eredeti ár: 2 990 Ft
Akciós ár: 450 Ft