Borítókép: Egy lázadó háziasszony
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 210 x 260 mm, keménytáblás
  • 240 oldal
  • ISBN 978-963-544-708-4

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2023. október 16.

Drew Barrymore Egy lázadó háziasszony

Eredeti ár: 8 990 Ft
Bevezető ár: 6 293 Ft

Drew Barrymore mindig a maga egyedi útját járta – beleértve azt is, hogyan főz és találja meg a boldogságot otthon. Első életmód- és szakácskönyvében recepteket, valamint olyan személyes történeteket és fényképeket oszt meg, amelyek megmutatják, hogy lázadó háziasszonyként miként él egészséges, ízekben gazdag és vidám életet.

Bepillantást enged a konyhájába, az életébe, és bemutat 36 csodálatos receptet, többek között a rezgő yuzus-csilis rántottáját, a brie sajtos-almás melegszendvicsét és a harisszás spagettijét, amelyeket Pilar Valdes séffel, a jóbarátjával és egyben a CBS csatornán futó beszélgetőműsorának a visszatérő vendégével dolgozott ki.

A könyvben gyönyörű fényképek találhatók, amelyek közül sokat Drew készített, illetve személyes esszék és történetek arról, hogyan került a konyhába, tanult meg főzni, ültetett kertet és nevelte fel az első csirkéit. És persze szó van arról is, miként tanult meg lelassulni, a természethez mint tanítóhoz fordulni; észben tartani, hogy szerény legyen, és élje meg a pillanatot, mindezek közben pedig az asztal körül megünnepelni a család és a barátok örömeit, legyen szó különleges alkalmakról vagy a mindennapi élet csodás káoszáról.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista