Borítókép: A Vogue története
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 150 x 227 mm, keménytáblás, védőborító
  • 384 oldal
  • ISBN 978-963-544-738-1

Nina-Sophia Miralles A Vogue története

Eredeti ár: 6 500 Ft
Korábbi ár: 3 250 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 3 900 Ft

A Vogue története a szenvedély és a hatalom, a szédítő vagyon és a legragyogóbb divat, a leleményesség és a megalkuvás, a felületesség és a rosszindulat története, a Vogue kimerítően részletes „életrajza”.

Sok nagyszerű dologhoz hasonlóan a Vogue magazin is egy vendégszobából indult. De ellentétben más rögtönzött projektekkel, amelyek fellángolnak, majd kihunynak, a Vogue beégett a kulturális tudatunkba.


Ma, 128 évvel később, a Vogue 25 országban jelenik meg, nyomtatott verzióját több mint 12 millióan olvassák és 67 millió online felhasználóhoz jut el. Több mint egy évszázada vitathatatlanul piacvezető, a világ egyik legismertebb márkája, egyben többmilliós pénztermelő gépezet. Nemcsak egy divatmagazin, hanem intézmény. De vajon mi, vagy ami még fontosabb, ki felelős a Vogue hosszú távú sikeréért?


Jelen kötet arra vállalkozik, hogy választ ad erre a kérdésre, és végigköveti a magazin eddig el nem mondott történetét a New York-i pletykalapként való indulástól a ma ismert, elegáns vállalati óriásig. A Vogue „életrajza” – a szó minden értelmében – három évszázadot és két világháborút ölel fel, hirtelen bukásoknak és vakító sikereknek lehetünk tanúi, miközben megismerjük a magazin és munkatársainak történetét.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok