logo
Út a Zéró felé

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2022. szeptember 28.

Jayson Gaddis

Út a Zéró felé

Konfliktuskezelés az élet minden területén

Eredeti ár: 5 990 Ft
Bevezető ár: 4 193 Ft

A legszorosabb kapcsolatainkban a konfliktusok ijesztőek, mert annyi minden forog kockán. Ha a konfliktus nem jól alakul, elveszíthetjük a házasságunkat, a családunkat vagy a munkánkat, amelyek mind a biztonsághoz és a túlélésünkhöz kapcsolódnak. Ezért szinte mindent megteszünk, hogy ne veszítsük el ezeket a kapcsolatokat, beleértve a konfliktus elkerülését, önmagunk elárulását, őszinteségünk beáldozását. A megoldatlan konfliktusok életünk minden egyes aspektusára hatással vannak, az önbizalomtól a fizikai és mentális egészségünkig.

Jayson Gaddis a párkapcsolatok tanácsadója, és a világ egyik vezető szaktekintélye a személyek közötti konfliktusok tanulmányozása terén. Gaddis közel két évtizede segít egyéneknek, pároknak és csapatoknak, hogy a legmélyebb konfliktusaiknak mélyére ássanak. Segít az embereknek meglátni a konfliktusokban rejlő bölcsességet, és azt, hogyan juthatunk el a nullához – hogy milyen „tiszta és világos” érzésünk van másokkal kapcsolatban, miután feldolgoztunk egy nézeteltérést. Olyan helyre juthatunk, ahol „nulla” a konfliktus.

Az Út a Zéró felé című könyvében Gaddis megmutatja az olvasónak, hogyan ne meneküljön tovább a kényelmetlen beszélgetések elől, hanem tanulja meg, hogyan dolgozza fel azokat. Vicces személyes történeteken, kellemetlen példákon, valamint hatékony eszközökön és készségeken keresztül felfedi, hogyan juthatunk el a szétkapcsolódástól a kapcsolódáshoz, az elfogadáshoz és a megértéshez. Ez a módszer felfrissíti a régi, megfáradt és berögzült konfliktusmegoldási megközelítéseket, és egy friss, egyszerű, felhasználóbarát útitervet kínál arra, hogyan dolgozzuk fel a konfliktusokat azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak számunkra.

Tulajdonságok

  • 140 x 215 mm, füles kartonált
  • 352 oldal
  • ISBN 978-963-544-847-0

További ajánlatunk

Tűzben égve
Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 792 Ft
100 híres mondás - Pszichológia
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Holnaplányok
Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 792 Ft
A személyiség ereje
Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft