Borítókép: Always Love You – Whitney Houston
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 448 oldal
  • ISBN 978-963-636-062-7

Hanna Faber Always Love You – Whitney Houston

A hang

Eredeti ár: 5 500 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 3 300 Ft

Hangjával ajándékozta meg a világot, és legendává vált

Newark, 1974. A New Hope baptista templom vasárnapi miséjén a gospelkórusból kilép egy törékeny, alig tizenegy éves lány, és előremegy az ezüstszínű mikrofonhoz, hogy szólót énekeljen. Annyira izgul, hogy reszket, aztán mégis énekelni kezd – teljes szívből, lelke legmélyéről. Hangjával valósággal elvarázsolja a híveket, akik zúgó tapsviharral ünneplik. A lány neve Whitney Houston.

A félénk tinédzserből az elkövetkező években – rendíthetetlen édesanyja támogatásával és segítésével – minden idők egyik legsikeresebb és legtöbbet díjazott előadója válik elválaszthatatlan társa, Robyn oldalán. Mindent megkap, amiért annyit küzdött, az elvárások viszont egyre magasabbak lesznek vele szemben. Aztán felbukkan az életében Bobby Brown, és bár a férfit megelőzi rossz híre, Whitney fülig beleszeret. Miközben karrierjében újabb és újabb csúcsokat hódít meg, el kell döntenie, mit hajlandó feláldozni a hírnévért…

Előfordult már, hogy hangosan énekelted Whitney I Wanna Dance with Somebody című slágerét? Vagy elsírtad magad az I Will Always Love You ritmusára…? Ha igen, merülj el korunk egyik legkáprázatosabb zenei legendájáról szóló életrajzi regényben.

 Mindig szeretni fogunk, Whitney!

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok