Borítókép: Igazából Görögország
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 288 oldal
  • ISBN 978-963-544-739-8

Sue Roberts Igazából Görögország

Eredeti ár: 3 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 394 Ft

Csendesen, meghúzódva, biztonságban. Így él Becky, mióta a legutóbbi szerelmi kapcsolata nagyon csúnyán ért véget. Ráadásául anyagilag sem áll túl jól, ám egy nagyszerű ajánlat lehetőséget kínál arra, hogy kiszabaduljon a szürke hétköznapokból, és két hétre elutazzon a görög Szkíathosz szigetére. Talán épp kedvenc ABBA-filmjének helyszíne jelenti majd azt a fajta kikapcsolódást, amire Beckynek épp szüksége van.

A Mamma Mia! sétahajó fedélzetére lépve Becky a kikötőben hagyja a félelmeit, hangosan énekli a slágereket, és kihasznál minden lehetőséget, amelyet a görögországi vakáció kínál. Érdekes emberekkel barátkozik össze; fiatalokkal, idősekkel, köztük tősgyökeres helyiekkel is – mint például az elképesztően vonzó étteremtulajdonos, Kürosz.
Csillagfényes randevúk, ínycsiklandó mediterrán ételek, séta mezítláb a selymes, homokos tengerparton…
Amikor Kürosz megkéri, hogy maradjon a szigeten, Becky megdöbben. Vajon tényleg képes lenne itt új életet kezdeni, és rábízni magát erre a bohém, kedves fickóra?
Ám mielőtt eldönthette volna, hogy letelepedik a szigeten, és új életet kezd, felbukkan az exe, aki annyi fájdalmat okozott neki – és második esélyért könyörög.

Vajon Becky visszabújik a biztonságos csigaházba, ahol nem törik össze újra a szívét, vagy Görögországot és Küroszt választja?

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok