logo
Az utolsó facér milliárdos

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2022. szeptember 14.

Pippa Grant

Az utolsó facér milliárdos

Eredeti ár: 4 500 Ft
- Nyári katalógus (szept. 30-ig) -
Akciós ár: 3 150 Ft

Dollármilliárdok örököse. Mogorva. Társaságkerülő. És az új álpasim…

Érzelmileg elérhetetlen”, mondaná bárki, de ez meg sem közelíti az igazságot arról, milyen is Hayes Rutherford valójában. Rideg. Távolságtartó. Magasabb az elefántcsonttornya, mint a Burdzs Kalifa. És ő az évszázad fogása… legalábbis a bankszámlája alapján.
A feladatom egyszerű: távol kell tartanom mindenkit, aki Hayest megkörnyékezi, vagy kerítőként akar „segíteni” ennek az elszigetelt, zsémbes, filmvilágába temetkezett milliárdosnak azáltal, hogy úgy teszek, mintha én lennék az élete szerelme. Cserébe ő nem teszi tönkre az életemet egy aprócska félreértés miatt.
De minél többször pillantom meg benne az igazi embert, annál inkább hiszem, hogy bár a világaink különböznek, sokkal több közös van bennünk annál, mint amire bármelyikünk számított. A villogó dollárjelek és a fényűzés mögé rejtőző férfi az életem szerelme lehet?
Azonban egy milliárdossal folytatott hamis kapcsolat csak addig móka, amíg ki nem tör a botrány…

Az utolsó facér milliárdos egy kedves, humoros történet egy elfuserált gyantázásról, egy nőről, aki nem áll két lábbal a földön, egy férfiról, aki túlságosan is földhözragadt, és egy aranyos kutyáról, aki véletlenül kerítővé válik – legalábbis tesz róla, hogy az álpár ne találja a ruháit, miután kilép a zuhany alól…

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 384 oldal
  • ISBN 978-963-544-861-6

További ajánlatunk

Az Androméda-törzs
Eredeti ár: 3 800 Ft
Online ár: 3 040 Ft
A lila pavilon
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Csekkold a macsekot!
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Isten haragja
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft