Borítókép: Ha elolvad a hó
Kossuth Kiadó 2014
Tulajdonságok
  • 125 x 200 mm
  • 264 oldal
  • ISBN 9789630978613

S. D. Crockett Ha elolvad a hó

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft

Az új jégkorszak hótemette, kilátástalan világában járunk, valahol Wales rideg bércei között. A Golf-áramlat megszűnésével nemcsak a természet, hanem az emberi közeg is megdermed: nyomor, éhínség és ennek nyomában állami terror, a városokban pedig utcai erőszak uralkodik. A kamasz Willo egy nap arra ér haza vadászatából, hogy elhurcolták a családját. A magára maradt fiú felpakol a szánkójára, és elindul, hogy megkeresse szeretteit. A képzeletében élő kutyaszellem az egyetlen útitársa a keserves vándorlásban, hegyen-völgyön át, mígnem kapcsolatot talál az üldözöttek szövetségével s elképesztő dolgokat tud meg az apjáról.
Történetét maga Willo adja elő, s valóban, mintha a szomszéd fiú szólalna meg, Sophie Crockett ízig-vérig ismeri fiatal hősét, hőseit. Ugyanakkor vérbeli krimiíróként egy jeges világ legsötétebb titkainak nyomába ered, a környezeti katasztrófával sújtott jövőt plasztikus látomásban rajzolva meg.


Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásáért. Készült az Európai Unió Kultúra programjának támogatásával

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok